Nick değişikliği...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Nick değişikliği...
Arkadaşlar... Beni az çok tanıyorsunuz... Nickimi KaYRa olarak değiştirmeyi düşünüyorum.Görüş ve önerilerinizi alabilir miyim ?

son.kral

son.kral

Üye
kayra, adınız mı?

• Beğen
Tepkiler: Dede

Mert Gürbüz

Üye
Abi böylede güzel

son.kral

son.kral

Üye
allah bağışlasın abi. Bence de kayrabey pek iyi durmuyor. Sadece kayra da olmaz. Bence farklı birşey düşünseniz daha iyi olur.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
allah bağışlasın abi. Bence de kayrabey pek iyi durmuyor. Sadece kayra da olmaz. Bence farklı birşey düşünseniz daha iyi olur.

Mesela sen olsan ne yapardın?

Aklıma gelen birkaç tane var ama...

MurDock
aRc
Closer

son.kral

son.kral

Üye
o nicklerin anlamını ve sizin açınızdan önemini bilmiyorum. Ben olsaydım; madem aileme düşkünüm aybin.kılıç gibi aile bireylerinin ismini tek kelime de toplardım. Tabii beğendiğiniz bir lakabınız yoksa.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Metin Kayra ve Tahir Hakan adında iki oğlum var.Nasıl tek nickte toplayabilirim ki?...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

- - - Eklendi - - -

Benimde pek hoşuma gitmedi :)

• Beğen
son.kral

son.kral

Üye
sizin ve yengenin adıyla birlikte anlamlı bir kelimenin ortaya çıkması pek zor olmaz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Bence KayraBey iyi KaYRa'da olabilir...

Bende kendi ismimi yapmak istiyorum fakat daha önceden alınmış olduğu için yapamıyorum...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
KayraHan olabilir dedim ve google a yazdım ne gördüm :)

Altay Türklerinin inanışına göre gökyüzü tanrıları'nın en büyüğü Kara Han(Kayra Han)’dır.Karahan göğün 17. katında oturur.Bütün tanrıların babasıdır ve oradan evrenin kaderini tayin eder. Eliade'nin görüşüne göre Karahan dünyanın yaratılışı ve sonu gibi konularda daima ön plandadır.Kara-Han yeryüzünü yarattıktan sonra dokuz dallı bir çam diker ve 16. kata oğlu Ülgen’i oturtur. Kara-Han, dokuz kişinin bu dallardan türemesini, dokuz ulusunda buradan meydana gelmesini ister. Kara-Han, insanoğlunun “ata” ve “ana”sıdır.

• Beğen
son.kral

son.kral

Üye
metin kayra, tahir hakan, ahmet ve kevser bu dört isimden soyadıyla birlikte bir nick doğabilir. Biraz düşünelim bakalım :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
son.kral

son.kral

Üye
ahmet ka nasıl :kop:

ahmet, hakan, metin , kayra ve kevser in birleşimiyle oluştu ama bir rapçi adı :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt