Nokia Android’e geçecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Android’e geçecek mi?
Nokia hakkında bir süredir devam eden Android işletim sistemine geçecek mi, geçmeli mi tartışmalarına son noktayı Stephen Elop koydu.Kullanıcılar arasında hararetli tartışmaların yaşanmasına sebep olan bu durum, Elop’un Oslo’da verdiği basın açıklamasıyla netliğe kavuştu. “Günümüzdeki Android-Apple-Windows savaşlarında bizim seçtiğimiz taraf çok açık. Biz Windows cephesinde yer alıyoruz. Zamanı geri alıp başka bir yerde rekabet etmeyi düşünmüyorum.”Yaptığı açıklamayla Windows Phone işletim sistemiyle devam edeceklerini net bir şekilde dile getiren Elop, Windows Phone işletim sistemli telefonların kısa bir süre içinde piyasaya sürüleceğini söyledi.5 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Nokia World etkinliğinde görücüye çıkmasına kesin gözüyle bakılan Nokia’nın yeni akıllıları, Apple’ın yeni iPhone modelinden önce piyasaya sürülerek avantaj sağlanmak isteniyor.
kaynak:
http://www.maxicep.com

aleranol

aleranol

Üye
bende sandıydım ki "evet arkadaşlar ne zaman geçer?" diye saçma bir soru. Yanılttığın iöin sağol :D

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi
bende sandıydım ki "evet arkadaşlar ne zaman geçer?" diye saçma bir soru. Yanılttığın iöin sağol :D
bişi değil...
zaten sorun androide geçip geçmemesi değil bence symbian veya megoo ikisinden biriyle devam etmemesi.wp li telefon çıkartıyor türkiyeye gelmiyor ne hikmetse.bu pazarlama stratejisiyle nasıl tutunacak,nasıl eski günlerini alacak bilmiyorum.lumialara umut bağlayan birçok kullanıcı çoktan android yada ios'a geçti.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bişi değil...
zaten sorun androide geçip geçmemesi değil bence symbian veya megoo ikisinden biriyle devam etmemesi.wp li telefon çıkartıyor türkiyeye gelmiyor ne hikmetse.bu pazarlama stratejisiyle nasıl tutunacak,nasıl eski günlerini alacak bilmiyorum.lumialara umut bağlayan birçok kullanıcı çoktan android yada ios'a geçti.

lumialarin türkiyeye gelmemesi keyfi değil:oke:wp7.5 türkçe dil desteği vermiyor.7.8 ve 8 çıktığı zaman türkiyeye gelecekler:good:

aleranol

aleranol

Üye
bişi değil...

valla bende merkala bekliyorum dediğin gibi türkiyeye gelmemesi saçmalık ama ben yinede şu son atakları bekliyorum kışın ne olacak acaba bu savaş? Ama bir sürü wp taraftarı varki -bende birisiyim- nokianın adam olabilecwğini son çaresinin bu yıl biteceğini düşünüyor. İnşallah nokia adam gibi dönerde hem fiyatlar düşer hem kalite artar hem de daha iyi cihazlar çıkar.
Meegoyu desteklememesi işini batmamak için yaptı. Yoksa gerçekten birakılacak bir sistem değildi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Geçmesi de çok yanlış olurdu zaten :hmmm

nofear3458

nofear3458

Üye
    Konu Sahibi

lumialarin türkiyeye gelmemesi keyfi değil:oke:wp7.5 türkçe dil desteği vermiyor.7.8 ve 8 çıktığı zaman türkiyeye gelecekler:good:
türkçe dil paketi yüklemek nokia için zor bir iş olmasa gerek.bu arkasına sığınılacak bir sebep değil.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cihazlar sadece Turkiye'ye degil bir cok ulkeye gitmedi demek ki var bir sebebi. Adamlar telefonu satmak icin yapiyor niye getirmesinler.

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78

ibrdd

Üye
ios-android-windows rekabeti mi bu adam saka yapiyor olmali iki sistem var biri apple in biri google in!!

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Biri de windowsun.Çok da güzel.Popüler oyunlar uygulamalar yok belki ama bi tam otursun.O zaman sağlam olucak

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Wp7de birsürü kısıtlama olduğu halde ve cihaz sayısı da kısıtlı olduğu halde 5.79 pazar payına sahip:oke:wp8 tutulursa bu rakam kısa sürede %10u geçecek ve3 sisteme rakip olacaktır.wp ekosistemindeki cihaz sayısı arttıkça satışlarda artacaktır:oke:ayrıca marketplace de büyüyecek diğer sistemlerde kullanılamayan programlar wpye portlanabilecektir:good:bunun da wp satışlarını %30 civarına veya daha fazlasına çıkaracaktır.ayrıca diğer sistemlerde bulunmayan flash ve ienin son sürümü süper olacak:oke:ayrıca adobe çıkartmasa bile pc versiyonundan port edilebilecek:oke:bence nokianin pureviewli lumialari çok satacaktır:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Wp7de birsürü kısıtlama olduğu halde ve cihaz sayısı da kısıtlı olduğu halde 5.79 pazar payına sahip:oke:wp8 tutulursa bu rakam kısa sürede %10u geçecek ve3 sisteme rakip olacaktır.wp ekosistemindeki cihaz sayısı arttıkça satışlarda artacaktır:oke:ayrıca marketplace de büyüyecek diğer sistemlerde kullanılamayan programlar wpye portlanabilecektir:good:bunun da wp satışlarını %30 civarına veya daha fazlasına çıkaracaktır.ayrıca diğer sistemlerde bulunmayan flash ve ienin son sürümü süper olacak:oke:ayrıca adobe çıkartmasa bile pc versiyonundan port edilebilecek:oke:bence nokianin pureviewli lumialari çok satacaktır:)

analistler zaten 3.ceyrekde 5.1milyon lumia cihazi satilacagini ongoruyor bu da ucuncu ceyrek sonunda %11-12 pazar payi demektir ki sadece lumialarla. 3.ceyrek sonundan itibaren wp8li samsung,htc ve huaweilerin de piyasada olacagini duşunduk mu yil sonunda wp pazar payi baya bir yukselicek demektir. Turkiye'de olmadi icin dunyada da yokmuş gibi duşunursek yaniliriz.

Metin MF

Metin MF

Üye

analistler zaten 3.ceyrekde 5.1milyon lumia cihazi satilacagini ongoruyor bu da ucuncu ceyrek sonunda %11-12 pazar payi demektir ki sadece lumialarla. 3.ceyrek sonundan itibaren wp8li samsung,htc ve huaweilerin de piyasada olacagini duşunduk mu yil sonunda wp pazar payi baya bir yukselicek demektir. Turkiye'de olmadi icin dunyada da yokmuş gibi duşunursek yaniliriz.

Analist ne yahu aklıma kötü kötü şeyler geliyor tövbe tövbe :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

en azından microsoft ile anlaşma yaptıktan sonra..

nokia androide geçmedi çünkü bunu yapsaydı samsunga yenildiğini kabul etmiş olurdu:oke farklı olmayı seçti ve wpye geçti.ama havayı başta yaptı ilk android teklifi geldiğinde havalanmayacaktı geçecekti havalandı benim symbianim var dedi geçmedi evet 5800 çok sattı ama nokianin itibarını çok zayıflattı:vur millet iphonesiyle uçarken biz menüye zor giriyorduk:)android satışları arttıkça nokianin pazar payı düştü ve olan aha bu:ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

nokia androide geçmedi çünkü bunu yapsaydı samsunga yenildiğini kabul etmiş olurdu:oke farklı olmayı seçti ve wpye geçti.ama havayı başta yaptı ilk android teklifi geldiğinde havalanmayacaktı geçecekti havalandı benim symbianim var dedi geçmedi evet 5800 çok sattı ama nokianin itibarını çok zayıflattı:vur millet iphonesiyle uçarken biz menüye zor giriyorduk:)android satışları arttıkça nokianin pazar payı düştü ve olan aha bu:ehe

evet birde o yanı var. Orada hata yaptı ama ben şimdi androide geçmiş olsaydı olacağı durumun wp8 den çok çok kötü olacağını umuyorum. Yani wp8 de androide geçmesinden daha fazla kar edecektir.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

evet birde o yanı var. Orada hata yaptı ama ben şimdi androide geçmiş olsaydı olacağı durumun wp8 den çok çok kötü olacağını umuyorum. Yani wp8 de androide geçmesinden daha fazla kar edecektir.

ben öyle olacağını düşünmüyorum:)eğer androide geçmiş olsaydı sistemin gereksimleri nedeniyle donanımı da artırmak zorunda olacaktı:oke:bu yüzden böyle bi durumda olmayacaktı:good:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

ben öyle olacağını düşünmüyorum:)eğer androide geçmiş olsaydı sistemin gereksimleri nedeniyle donanımı da artırmak zorunda olacaktı:oke:bu yüzden böyle bi durumda olmayacaktı:good:

ki nokianın şu an kullandığı en son hızlı telefonu android olsaydı fazla hızlı olmazdı. Ama wp olduğu için galaxy s3 ile yarışabilecek kapasiteye geliyor.

SheFy

SheFy

Üye
umarim lumia 610 nun kasasina benzer bir wp8 li lumia cikar. tasarim harika :D

phasan

phasan

Üye
program destegı olmadıından pek satılmıyor her halde wp ler genelde ıos ve androıd çıkıyor programlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt