n95 flash player

Sponsorlu Bağlantılar

ihsari

Üye
teşekkürler

tomitom

Üye
hakikaten neden teşekkür ettin ben de anlamadım :bilmem:

scream_1113

Üye
SAOLASIN kardeş ya

Derwish_tr

Üye
bırakında neden teşekkür ettiğni bilen varsa çıksın eminim yurt dışında bu sorunu çözen birileri vardır bilgisayar teknolojisi mutlaka bi program yazılmıştır..

By_X

Üye
evet bu konuda yardımcı olabilcek arkadaş warmıdır acaba ?

ByMobil

ByMobil

Üye
cidden ne ye teşekkür ediyonuz ? ortada paylaşım yok birşey yok arkadaş sadece istekte bulunmuş. neye teşekkür edeceğinizi bilmiyonuz valla :D

buyrun;

Flashlite (Flash Player)

zalatoy

Üye
arkadaş N95 de zaten flash player var neden arıyonkı
menu+applications+media+flash player
var

gurursekiz

Üye
kardeşim n95 te flash player'in yüklü olduğunu ilkokula giden çocuklar bile biliyor. arkadaşımın anlatmaya çalıştığı telefonla internette dolaşırken sitelerdeki flashları açacak bir playerdir. Böyle bir player üzerinde en son okuduğumda(3-4 ay) nokia çalışıyordu. Çıkarttı mı çıkartmadı mı bilemem. Eğer çıkarttıysa lütfen paylaşalım. Ha eğer arkadaşım swf we flv dosyalarını oynatmak istiyorsa flash player 3.0 developer edition'u öneririm :d

tuna83

Üye
Mrhaba arkadaslar ancak bu program N95 de calısmıyor....yuklemesin desteklenmiyor uyarısı geliyor?ardımcı olursanız çok sevinirim.

mduman

Üye
teşekkürler ellerinize sağlık

mami03

Üye
flash player bende işe yaramadı. acaba yarayan arkadaşlar var mı?

aylin72

Üye
you tube gir orda yazior you tube handy icin diye
tila inidr bak :)) bende var ve ben izliyorum youtube cepten flash player falanda yüklemedim

noktapc

Üye
arkadaşlar bu flash lite bende de yüklenmiyor.. zaten var diyor.. youtube proğramını yükledim youtube deki videoları açıom fakat diğer sitelede flashları açamıom izlesene timsah gibi siteler myneti bile tam açamıyorum. telefona update yaptım güncelledim yine aynı gözünüzü sevem yardımcı olun

faatihh

Üye
şimdi teşekkür ediyor muyuz etmiyor muyuz ? karar verin :))

Takipçi Satın Al

Üst Alt