Android!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Android!!!
İnternette geziyordum işte videolar filan baktım android in kendi sayfası var ve bir video android momentum ki sayısalcılar momentumun ne olduğunu bilir yani bir kütlenin hızlanması ve ya güçlenmesi(ki öyle değil ama videodan onu anlamak gerek) olarak özetleyelim ama videoda benim vurgu yapmak istediğim başka bir konu var millet android yakında bitecek filan diyor ama rakamları ve hızını gördükten sonra bunun imkansızlaşmaya başladığını görüyorum ben

buyrunuz video

[video=youtube;1UhGM2us8eA]http://www.youtube.com/watch?v=1UhGM2us8eA&feature=player_embedded[/video]

PriZm

PriZm

Üye
400 Milyon.gerçekten yüksek.

Youtube video linkindeki 1. yorum çok güzel :D
:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir sistemin surekliligi sistemin ozelligine degil firmalar tarafindan desteklenmesine bagli oldugunu symbian bellede gorduk. Samsung gibi bir firma bile androidden cikmayi duşunuyorsa burada gercekten degerlendirilmesi gereken bir durum vardir. Cunku androidin en buyuk ureticileri telif haklari yuzunden androidden gercekten sıkıldı. Son olarak devam eden davada samsung apple'a kaybederse ki buyuk ihtimalle kaybedicek buyuk miktarda tazminat odemesi gerekicek. Bunun yerine lisans ucreti odemeden hem kendi yazilimi olan tizeni hazirliyor hem de telif problemi olmayan wp8e hazirlaniyor. Sonuc ne olursa olsun piyasadaki os sayisi arttikca bu rekabet fiyatlari duşurecek ve kullanicilar kazanicak.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
bence az bir rakam ben daha yüksek sanıyordum :kotu:

İnsanların aklı başına geldi beyler birde buradan bakmak lazım kos koca yılların googlesi insanların androd secmesi birazda bu yüzden :oke:

aleranol

aleranol

Üye
momentum bikdiğim kadarıyla bir nesnenin bir çekim kuvveti tarafından çekilek hızlanması ve ivme kaaanması gibi bişeydi:hmmm: aynı şey :D ama bak şöyle ki o cisme başka kuvvetler ters yönde etki ederse ve gittikçe şiddeti artarsa o cisim ivmesini kaybeder ve yavaşlar :oke: Yani bu hemen olmaz ben 3-4 yıl bekliyorum. Bu sürr geçtikten sonra hızı kesilebilir. Kesilmemesi için ise 2-3 tane daha jb alması gerek. Her birinin de daha iyi olması lazım. Yani onu çeken kuvvetin, cisim hızlandıkça daha artması gerek. Eğer android 4 yıl daha jb gibi stabillikartıran ve ek olarak çok daha fazla özellik getiren bir güncelleme almazsa işi biter. Zaten wp dediğimiz sistem 1-2 yıla kadar androidi geçmesi ve 3+ yıl zarfında da bu hızla gelişir ise iosu geçmesi düşünülen bir sistem. Tabi bu kadar uzun süre zarfında ne olur bilinmez ama şu anki görünüşü böyle. Umarım fizik ile açıklamışımdır. :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Samsungun wp8i pek kullanacağını düşünmüyorum:oke:wp pazarının sahibi nokia olacaktır:oke:zaten samsungun hali hazırda bir badasi var:good:birde tizen gelince diğer firmalardan farkı kalmayacaktır:)fakat samsung appsi geliştirmesi lazım:kotu:ileride firefox os çıkacak:oke:ios var.bu os çeşitliliğinde androidin satışlarının düşeceğini düşünmekteyim.çünkü hiçbir insan stabil bir sistem varken donanımın yarısını yiyen hayvan gibi bir sistem kullanmak istemez:ehe ama burda htc zor duruma düşecek gibi:)çünkü halihazırda bir os u yok ve android satışları düşerse onunda satışları düşecektir:oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
momentum bikdiğim kadarıyla bir nesnenin bir çekim kuvveti tarafından çekilek hızlanması ve ivme kaaanması gibi bişeydi:hmmm: aynı şey :D ama bak şöyle ki o cisme başka kuvvetler ters yönde etki ederse ve gittikçe şiddeti artarsa o cisim ivmesini kaybeder ve yavaşlar :oke: Yani bu hemen olmaz ben 3-4 yıl bekliyorum. Bu sürr geçtikten sonra hızı kesilebilir. Kesilmemesi için ise 2-3 tane daha jb alması gerek. Her birinin de daha iyi olması lazım. Yani onu çeken kuvvetin, cisim hızlandıkça daha artması gerek. Eğer android 4 yıl daha jb gibi stabillikartıran ve ek olarak çok daha fazla özellik getiren bir güncelleme almazsa işi biter. Zaten wp dediğimiz sistem 1-2 yıla kadar androidi geçmesi ve 3+ yıl zarfında da bu hızla gelişir ise iosu geçmesi düşünülen bir sistem. Tabi bu kadar uzun süre zarfında ne olur bilinmez ama şu anki görünüşü böyle. Umarım fizik ile açıklamışımdır. :D

güncelleme güncelleme diyorsun daha Wp ilk nesil telefonlaraına w8 vermiyor insanları hayal kırıklıgına ugrattılar

aleranol

aleranol

Üye
şunu da ekleyeyim. Eğer os olarak düşünürsek yani platformları kıyaslarsak windows yazılım olarak çok güçlü biryıldıza benzeyebilir. Apple windows gibi güçlü bir yıldız ancak çevresindeki cisim onun için fazla küçük(donanımı artırması gerek) bu da tehlikeli bir durum. Samsung ise lanet olası bir yıldız. Canı cehenneme kızıldeve dönüşmüş. Her yere yetiyo. Etrafındaki bu telefon cisimi ise artık o kadar hızlanmış ki onu tutamıyor artık. Yakında kopacak.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
güncelleme güncelleme diyorsun daha Wp ilk nesil telefonlaraına w8 vermiyor insanları hayal kırıklıgına ugrattılar

bunu samsung gibi keyfinden değil donanım yetmezliği ve kernel uyumsuzluğundan yapıyorlar:oke:ayrıca wp7.8 veriyorlar:good:

aleranol

aleranol

Üye

arkadaşım bir kere çekirdekleri uyumlu değil çekirdeği değiştirmekde güncellemeyle olmaz. Bunu zaten biliyorlardı. Takipçi fan oluşturabilmek için önce tanıtım için düşük donanıma rağmen güçlü bir cihazları çıkardılar. Şimdi de bomba sürecekler ve çoğu cihaz değerini kaybedecektir.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi

wp8 in android i geçmesi neredeyse imkansız yani bu gelişme hızıyla imkansız ki ios bile geçemeiyse wp imkansız tabi telefon sektöründe bu bahsettiğim çünkü kaç firma wp8 cihazı üreticek samsung ve nokia eee htc yi microsoft istemiyor tizen desen ezilip geçilecek çünkü daha geliştirilme aşamasından çıkamadı aynı meego nun yolu izliyorlar ve ya şunu sormak istiyorum bada varken niye intel intel belli patentler için bunu yapıyor olamaz mı aynı nokia ya yaptığı gibi ve şu an microsoft un nokia yaya yaptığı gibi
ve ayrıca arm piyasasına 1 cihazla girebildi başka cihaz yokve onunda esamasi okunmuyor eğer windows 8 tablerlerde hızlı yükselirse intel çok çabuk kaybeder çünkü ultrabook olayı işe yaramadı ne yapıcak nvidia qualcomm samsung gibi firmalar oldukça arm piyasına girmesi çok zor yani kısaca özetle wp android i geçemez sadece elinde nokia ve samsung var ikisinin wp ne kadar wp cihazı sattığı aşikar hatta samsung bence çeşit olsun diye girmiş resmen anca ios u geçer ki apple ın umrunda depil adam zaten marketten parayı kırıyor ama şunu da ekliyim tüm sistemler satabildiği kadar satsın ister google çünkü reklamlardan kazancak onun için google ı bu pek etkilemez ayrıca samsung u gizlice google destekliyor ve davada ne olcağı belirsiz bir gün apple lehine haber çıkarken öteki gün samsung için çıkıyor bu haberler ve evt fizikle açıkkladın ama videonun ismi saçma olmuş :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bir kere çekirdekleri uyumlu değil çekirdeği değiştirmekde güncellemeyle olmaz. Bunu zaten biliyorlardı. Takipçi fan oluşturabilmek için önce tanıtım için düşük donanıma rağmen güçlü bir cihazları çıkardılar. Şimdi de bomba sürecekler ve çoğu cihaz değerini kaybedecektir.

güncelleme vermiyecekleri ilk baştan belliydi zaten bunu çoğu kişi dedi ama millet anlamadı ayrıca os çeşitliliği demişsiniz browser çeşitliliği var zamanında firefox vardı ne oldu chrome çıktı şimdi kim kullanmıyor bunu yani olayı böyle düşünmek lazım ve stabil sistem değilse niye htc one x aldınız o paraya ios lu bir 4s alabilirdiniz olay burda zaten bunu düşün öncelikle

15097

15097

Üye
:hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Samsungun wp8i pek kullanacağını düşünmüyorum:oke:wp pazarının sahibi nokia olacaktır:oke:zaten samsungun hali hazırda bir badasi var:good:birde tizen gelince diğer firmalardan farkı kalmayacaktır:)fakat samsung appsi geliştirmesi lazım:kotu:ileride firefox os çıkacak:oke:ios var.bu os çeşitliliğinde androidin satışlarının düşeceğini düşünmekteyim.çünkü hiçbir insan stabil bir sistem varken donanımın yarısını yiyen hayvan gibi bir sistem kullanmak istemez:ehe ama burda htc zor duruma düşecek gibi:)çünkü halihazırda bir os u yok ve android satışları düşerse onunda satışları düşecektir:oke:
htc de tizen e geçicek :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt