neyse arkadaşlar benim moralim bozuldu ben çıkıyorum :bye: bozma moralini abi, boşver
SHS Üye cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar benim moralim bozuldu ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... bozma moralini abi, boşver
cardanadam' Alıntı: neyse arkadaşlar benim moralim bozuldu ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... bozma moralini abi, boşver
SHS Üye pelın_' Alıntı: iyi geceler beyler bayan yoktur bu saatte Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
MasteLaa Üye son.kral' Alıntı: 100 olunca mı teğmen olacam Genişletmek için tıkla ... Bu kadar takma rütbeleri yahu
son.kral' Alıntı: 100 olunca mı teğmen olacam Genişletmek için tıkla ... Bu kadar takma rütbeleri yahu
Otroligt Üye son.kral' Alıntı: alpayoktay geldi mi gidiyor mu bişeycik anlamadım Genişletmek için tıkla ... Geldim
son.kral' Alıntı: alpayoktay geldi mi gidiyor mu bişeycik anlamadım Genişletmek için tıkla ... Geldim
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum Fatih Moralim bozuktu ya giremedim hiç Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: uyarmadan imzamı silinir ya Genişletmek için tıkla ... Takma abim yapacak bir şey yok..
alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum Fatih Moralim bozuktu ya giremedim hiç Genişletmek için tıkla ... Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: uyarmadan imzamı silinir ya Genişletmek için tıkla ... Takma abim yapacak bir şey yok..
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu Genişletmek için tıkla ... Depresyon mu nedir anlayamadım. Durup dururken oldu birşeyler
MasteLaa' Alıntı: Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu Genişletmek için tıkla ... Depresyon mu nedir anlayamadım. Durup dururken oldu birşeyler
son.kral Üye hoşgeldin o zaman alpay rütbeleri taktığımdan değil sadece merak ettiğimden bir de olursa haberim olsun diye
hoşgeldin o zaman alpay rütbeleri taktığımdan değil sadece merak ettiğimden bir de olursa haberim olsun diye
cardanadam Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bozma moralini abi, boşver Genişletmek için tıkla ... nasıl bozmam ya ben yarım saat uğraştım onları bulup eklemek için adam bir pm atar ya çokmu zor şeytan git daha büyüğünü köy diyor
- SerkeŞ -' Alıntı: bozma moralini abi, boşver Genişletmek için tıkla ... nasıl bozmam ya ben yarım saat uğraştım onları bulup eklemek için adam bir pm atar ya çokmu zor şeytan git daha büyüğünü köy diyor
Otroligt Üye pelın_' Alıntı: ben geldım ben huu Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla son.kral' Alıntı: hoşgeldin o zaman alpay rütbeleri taktığımdan değil sadece merak ettiğimden bir de olursa haberim olsun diye Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
pelın_' Alıntı: ben geldım ben huu Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla son.kral' Alıntı: hoşgeldin o zaman alpay rütbeleri taktığımdan değil sadece merak ettiğimden bir de olursa haberim olsun diye Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Metin MF Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Metin naber Genişletmek için tıkla ... çok çok çok iyiyim seni gördüm daha da iyi oldum
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Metin naber Genişletmek için tıkla ... çok çok çok iyiyim seni gördüm daha da iyi oldum
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Depresyon mu nedir anlayamadım. Durup dururken oldu birşeyler Genişletmek için tıkla ... Aman aman
alpayoktay' Alıntı: Depresyon mu nedir anlayamadım. Durup dururken oldu birşeyler Genişletmek için tıkla ... Aman aman
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Aman aman Genişletmek için tıkla ... İyiyim şimdi Sen nasılsın görüşmeyeli