Symbian Belle Skin SPB Shell For S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Videodaki gibi olmuyorrrr :((

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
:tşk::good:

• Beğen
Tepkiler: 007yasar

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]usta içindeki program yüklenmiyor başka sürüm yükleyince de hata veriyor sürekli açılıp kapanıyor bi ilgilensen ?[/SIZE][/COLOR]

burak_9999

burak_9999

Üye
abi ben senin yayınladığın spb belle shelli kuurdum. eline sağlık güzel olmuş fakat ben hava durumunda şehri değiştiremiyorum. samsunun hava durumunu yapamıyorum.
bir de aşağıya doğru kaydırılan bar da sadece simgeler gözüküyor yani simgedeki mavi kenarlar gözükmüyor bana yardımcı olabilir misiniz ?

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
Videodaki gibi olmuyorrrr :((

ayarladan sağ alta baslı tut geri yükleme de indirdgn dosyadaki set dosyasnı telefona at ve onu sec

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]usta içindeki program yüklenmiyor başka sürüm yükleyince de hata veriyor sürekli açılıp kapanıyor bi ilgilensen ?[/SIZE][/COLOR]
Sbpnin aynı sürmünü bulmya calıs ya da telfonun hackli değilse indirdiğin dosyadaki sbp programını sertfikala bir daha dene

- - - Eklendi - - -

abi ben senin yayınladığın spb belle shelli kuurdum. eline sağlık güzel olmuş fakat ben hava durumunda şehri değiştiremiyorum. samsunun hava durumunu yapamıyorum.
bir de aşağıya doğru kaydırılan bar da sadece simgeler gözüküyor yani simgedeki mavi kenarlar gözükmüyor bana yardımcı olabilir misiniz ?
Telefona cfw kurdum ram yetersizliğinden Sbpyi kuramıyorum... Hava durmu sehir değişikliği yanlış hatırlamıyosam orda bir ayarlar simgesi var ordan girip değiştiriyodun... Asagı dogru kaydılan barda sağ üste baslı tut arka planı degistr de indrdgn dosyanın icndeki resmi sec

burak_9999

burak_9999

Üye
denicem abi sağolasın.

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]telefon hackli fakat program yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]

burak_9999

burak_9999

Üye
abi senin dediğin gibi barı aşağıya doğru kaydırdım. sonra sağ üste bastım ayarlar arka planı değiştir gibi şeyler geldi bende arka planı değiştire bastım .sonra kendi galerim geldi. orda bellenin barını buldum .sonra bana düzenle dedi düzenledim. fakat tik işaretine basınca resim gelmedi yine arkaplan siyah oldu. sonra başka resimler için denedim olmadı. abi zahmet olmassa bu problemide çözebilirmisin?

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
abi senin dediğin gibi barı aşağıya doğru kaydırdım. sonra sağ üste bastım ayarlar arka planı değiştir gibi şeyler geldi bende arka planı değiştire bastım .sonra kendi galerim geldi. orda bellenin barını buldum .sonra bana düzenle dedi düzenledim. fakat tik işaretine basınca resim gelmedi yine arkaplan siyah oldu. sonra başka resimler için denedim olmadı. abi zahmet olmassa bu problemide çözebilirmisin?
bellenin siyah resmini düzenleme direk tikle gec o zman tam oturuyo

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]telefon hackli fakat program yüklenmiyor[/SIZE][/COLOR]
valla neden oluyo bende anlamış değilim :S

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]program sende kurulu mu ?Tekrar yüklesen bi kontrol edip sana da zahmet olacak ama?[/SIZE][/COLOR]

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]program sende kurulu mu ?Tekrar yüklesen bi kontrol edip sana da zahmet olacak ama?[/SIZE][/COLOR]
telefonda cfw oldgu icin ram yeterszliği var programı acınca 2saniyede atıyo sbp acılırken arka planda mümkünse hic bir program calıstırma telefonun cfw lysede ram yetersizliğinden olabilir

İSTİHBARATÇI

Üye
selamun aleyküm 5250 için belle yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. flashlayacaktım ama ışıklar yanmıyor . yardım eder misiniz ???

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm 5250 için belle yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. flashlayacaktım ama ışıklar yanmıyor . yardım eder misiniz ???
kardeşim bu programla yükleniyo var olan yazılımına flasha gerek yok

SempReTiamo53

Üye
Allah Allah neden oluyo acaba bende tekrar kurup denedim ama hata oluşmadı... Elimde sadece kendi telefonum olduğundan başka telefonda deneme imkanım olmadı kusura bakmayın :/ Ama işin garip yanı bazı ikon dosyalarının görünüşü değiştirdiğimizde eski görünüşüne Symbian Belle by Az.set dosyasını geri yüklemedikçe gelmiyo bu ikon dosyları eksik işte bu konuda da yapabileceğim bişey yok ben sadece bir ispanyol sitesinden alıntı yaptım..

kardes bu sölediklerini telefondanmı yapacaz yoksaa bilgisayardanmı. 2.cisi bilgisayardan yapsak .sis dosyasını telefona nasıl kuracazz . 3.sü telden yapnca dosyalar otomatik yuklenmio sadece internet dosyaları inio .tel : x6

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu sölediklerini telefondanmı yapacaz yoksaa bilgisayardanmı. 2.cisi bilgisayardan yapsak .sis dosyasını telefona nasıl kuracazz . 3.sü telden yapnca dosyalar otomatik yuklenmio sadece internet dosyaları inio .tel : x6

Symbian Belle by Az.set dosyasını telefonuna at sonra ayarlardan sağ alt köşeye bas geri yükleme de ordan Symbian Belle by Az.set dosyasını attığın yerden seç başka türlüde yapamazsın zaten

jetblacklife27

Üye
5230 da sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bu arada programın tescil kodu nedir ?

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
5230 da sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bu arada programın tescil kodu nedir ?

Rica ederim. Tescil kodları:
8C5C-84Q8-DJTC , 8C59-8UN9-QGAY , 8C5P-5CWK-DH8I , 8C5F-PDMU-DTZL , 8C5O-LSU4-B9EY , 8C5W-EVJN-S33C , 8C5H-Z59O-IBKF , 8C5M-EKRI-KRCG , 8C5G-J735-DQCU

jetblacklife27

Üye
teşekkürler.

mahmuttumtum

Üye
indiremiyorum arkadaşlar link felan verin nasıl indiriyoruz bunu ya bide c503 kullanıyorum orjinal yazılım var olur dimi

- - - Eklendi - - -

tamam başkan kurdum teşekkürler süper çalışıyor :) c503 e kurdum sorunsuz çalışıyor

Üst Alt