Symbian Belle Skin SPB Shell For S60v5

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: 007yasar

aqsicocuq

Üye
kardeş ben spbshell klasörunu kopyaladıgımda sonra spb yi açtığımda sürekli yükleniyor yazıyor arada spb açıyor ama ikonlar falan çok saçma yerlerde zaten sonrada otomatik olarak kendini kapıyor nasıl düzeltebilirım ?

----------Eklendi @ 07:40:53 ---------- Yazıldı @ 07:38:59 ----------

birde o sis dosyası yüklenmiyor dosya bozuk hatası veriyor

ufukbadir

Üye
kullandığın arka planı nereden bulabilirim

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
geri yüklemeden set dosyasını secerek düzeltebilirsin yükleme biraz uzun sürebilir öncden sbp icin skin yüklediysen cakısmısda olabilir

----------Eklendi @ 17:53:14 ---------- Yazıldı @ 17:50:59 ----------

kardeş ben spbshell klasörunu kopyaladıgımda sonra spb yi açtığımda sürekli yükleniyor yazıyor arada spb açıyor ama ikonlar falan çok saçma yerlerde zaten sonrada otomatik olarak kendini kapıyor nasıl düzeltebilirım ?

----------Eklendi @ 07:40:53 ---------- Yazıldı @ 07:38:59 ----------

birde o sis dosyası yüklenmiyor dosya bozuk hatası veriyor

geri yüklemeden set dosyasını secerek düzeltebilirsin yükleme biraz uzun sürebilir öncden sbp icin skin yüklediysen cakısmısda olabilir

----------Eklendi @ 17:55:28 ---------- Yazıldı @ 17:53:14 ----------

kullandığın arka planı nereden bulabilirim
google görsellere symbian belle backgrounds yazarsan bulursun[h=1][/h]

aqsicocuq

Üye
geri yükleme menüsü gelmiyor ki en alttaki bölüm gelmiyor

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
hoş bide az ram tüketse

• Beğen
Tepkiler: 007yasar

yusufbeyazit

Üye
ben yaptim ikonlar üst üste bindi artı ayni dosyayı kaldırdım tekrar oldu şu resimdeki görüntüye bir türlü sahip olamadım yardımci olursanız sevinirim

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptim ikonlar üst üste bindi artı ayni dosyayı kaldırdım tekrar oldu şu resimdeki görüntüye bir türlü sahip olamadım yardımci olursanız sevinirim

indirdiğin dosyanın içindeki .set dosyasını geri yükleme yaparak sececeksin

atknay

Üye
sis dosyasını kuramıyorum. Dosya bozuk diyor. Daha düzgün bi link yokmu? :/

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

atknay

Üye
arkadaşlar ben kurmayı falan becerdimde çoğu ikon belle değil örneğin menü arama ve seceneklere giren alttaki çubuk bende yok bide saat falan belle değil bana yardım edıin ./

yusufbeyazit

Üye
CryuS

CryuS

Üye
:tşk:

rainmaaan

Üye
5800 a birtürlü kuramadım 2yoluda denedim

samsunlu1907fb

samsunlu1907fb

Üye
bütün söylenenleri yaptım fakat sonuç ,malesef olumsuz tel 5230, program spbshell dosyasını otherse atınca kullanılamıyor sürekli kendi kendini kapatıp yeniden açıyor , c ve e deki söylenen dosyaları silince de program hiç kullanılamıyor,sürüm 3.7.2(673)orjinale devam
Yinede teşekkürler.

007yasar

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
bütün söylenenleri yaptım fakat sonuç ,malesef olumsuz tel 5230, program spbshell dosyasını otherse atınca kullanılamıyor sürekli kendi kendini kapatıp yeniden açıyor , c ve e deki söylenen dosyaları silince de program hiç kullanılamıyor,sürüm 3.7.2(673)orjinale devam
Yinede teşekkürler.
Zaten sürüm 3.5 de çalışıyor

samsunlu1907fb

samsunlu1907fb

Üye
tamam o zaman 3.5 bulup deneyecem inşallah olur teşekkürler

212celal

212celal

Üye
sis dosyası bozuk diyor

Üst Alt