Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel Rehber
Sponsorlu Bağlantılar
bobcad
Üye
Konu Sahibi
Excel Rehber
Excel deki rehberi telefona nasıl aktarabilirim, böyle bir android uygulama var mı? telefon XPERİA Neo V, yardımcı olacaklar için teşekkürler..
Mobilator
Emekli Yönetici
Bunun için excel belgelerini .vcf uzantısına çeviren program lazım. Yani bilgisayardan çevireceksin, telefona atıp vcf olarak yükleyeceksin.
KayraBey
Üye
Böyle bir uygulamanın olması çok düşük ihtimali.Yani böyle bir isteğin olabileceğini düşünmek gerekiyor öncelikle.Uğur'un dediği gibi xls uzantılı bir dosyayı vcf ' ye çevirecek uygulama gerekiyor.
bobcad
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler...
çözümü buldum şöyleki excel deki dosyayı csv olarak kaydettim csv yi vcf ye dönüştürecek program ne yazikki fazla yok gmailin kişiler bölümünden dosyayı okutup yine gmail den vcf olarak kaydettim cepten içe aktardım.
Teşekkürler...
çözümü buldum şöyleki excel deki dosyayı csv olarak kaydettim csv yi vcf ye dönüştürecek program ne yazikki fazla yok gmailin kişiler bölümünden dosyayı okutup yine gmail den vcf olarak kaydettim cepten içe aktardım.
Teşekkürler...