7.9.2012 Tarihini Bekleyin ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ustam sen lumianın donanımını yanlış hatırlamıyorsam tam doğru bilmiştin. Sence bomba model juggernaut alpha mı olacak? Ve donanımı ne olur? S4+ chipset, 2ram, adreno 320 ve 720p clearblack super amoled hd ekran mı olur?

juggernaut alpha, alpha engine controlled subsystem adinda bir teknolojinin test edildigi prototipin proje adi o isimle bir telefon cikmayacak. Donanim olarak s4pro veya plus olacaktir ama 2gb ram beklemeyin derim. Ekran olarak da 1280x768 hd ekran olacaktir.

aleranol

aleranol

Üye
inşallaaah ustam kadir gecesi dualar ettim wp8li mükemmel çipsetli ekranlı 1ram üaeri dınanımlı yarabbim dedim babam alsın dedim. İnşallah kabul olunur. Bugünde yasin okudum. Allam nası heycanlıyım ölüyom.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inşallaaah ustam kadir gecesi dualar ettim wp8li mükemmel çipsetli ekranlı 1ram üaeri dınanımlı yarabbim dedim babam alsın dedim. İnşallah kabul olunur. Bugünde yasin okudum. Allam nası heycanlıyım ölüyom.

bu kadar heyecan yapmana gerek yok kendini fazla şartlandirmişsin alt tarafi teknoloji işte:D

aleranol

aleranol

Üye

bu kadar heyecan yapmana gerek yok kendini fazla şartlandirmişsin alt tarafi teknoloji işte:D

usta öyle ama şöyle bir sorunum var ki o da üniversiteye gidene kadar -yani 3yıl- birdaha herhangibi teknolojik alet alamayacağım. Yani bu yıl ki en iyi cihaz ne ise onu al almalıyım ya wp yada ios.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman wp8in tepe seviye cihazlariyla iphone'un son modelinin cikişini bekleyip karşilaştirmani yapicaksin. Ekran buyuklugu sorun degilse iphone muhtemelen 4" ekranla gelicek.

aleranol

aleranol

Üye
o zaman wp8in tepe seviye cihazlariyla iphone'un son modelinin cikişini bekleyip karşilaştirmani yapicaksin. Ekran buyuklugu sorun degilse iphone muhtemelen 4" ekranla gelicek.

sanırım en büyük ekranı alacağım bu yıl babamı bile geçtim. 1.80 oldum artık :) ve tabi küçük ekran elimde olmuyor. Çözünürlükte önemlitabi. İnşallah be ustam.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokianin yeni purewiew modeli s4 pro,plus la-720p ekranla-min 16mp kamerayla-1gb ramle gelirse gözünün yaşına bakmam one x in:hınzir:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sanırım en büyük ekranı alacağım bu yıl babamı bile geçtim. 1.80 oldum artık :) ve tabi küçük ekran elimde olmuyor. Çözünürlükte önemlitabi. İnşallah be ustam.
o zaman sana yine nokia gozukuyor cunku apple 4.1"in uzerinde bir model cikartmayacak. Az kaldi zaten 20gun sonra bazi şeyler netleşir daha saglikli duşunebilirsin:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
CasuS_87

CasuS_87

Üye
içimden bi ses windows phone 8 tutmucak diyo ama .. :) Hayırlısı olsun :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bu Windows 8 inde tarihi anlamına geliyor mu?

El-CD

El-CD

Üye
Sıktı artik bu nokiada. Laf var icraat yok.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

windows8 26ekimde cikiyor hatta bugun 3aylik trial versiyonu yayinlandi.
sağol Alikemal abim :eller:
Pc'yi o tarihe kadar apar topar 478pin'den 775 pin'e yükseltmem lazım çok güçlü bişey yapıcam W8 li bir canavar olacak..
Evet ön sunumlar var ama ben Resmi Orjinal sunumu yüklemeyi istiyorum

aleranol

aleranol

Üye

sağol Alikemal abim :eller:
Pc'yi o tarihe kadar apar topar 478pin'den 775 pin'e yükseltmem lazım çok güçlü bişey yapıcam W8 li bir canavar olacak..
Evet ön sunumlar var ama ben Resmi Orjinal sunumu yüklemeyi istiyorum

en iyisini yaparsın kardeşim. Peki satın alıcak mısın?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

en iyisini yaparsın kardeşim. Peki satın alıcak mısın?
Tabiki hayır :ehe 200 küsür parayı bir yazılıma vermem hayatta :D
Resmi olarak satışta olan sürümün çıkacak olan en üst versiyonu bir iki gün içinde seriaalleriyle birlikte paylaşılıyor zaten heryerde ondan bahsetmiştim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt