:bye2: Ben geldim :)
Otroligt Üye otostopçu' Alıntı: aa bukkit bu Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Server kurdum bu arada
otostopçu Üye alpayoktay' Alıntı: Nasılsın Server kurdum bu arada Genişletmek için tıkla ... iiyiyim sen hamachi servermi _?
alpayoktay' Alıntı: Nasılsın Server kurdum bu arada Genişletmek için tıkla ... iiyiyim sen hamachi servermi _?
Otroligt Üye haydaravısyon' Alıntı: hoş geldin nörüyon Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağol sen nasılsın. hoşbuldum
haydaravısyon' Alıntı: hoş geldin nörüyon Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağol sen nasılsın. hoşbuldum
Otroligt Üye otostopçu' Alıntı: iiyiyim sen hamachi servermi _? Genişletmek için tıkla ... hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Yeni gelenler hoşgeldiler. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ege nasılsın
otostopçu' Alıntı: iiyiyim sen hamachi servermi _? Genişletmek için tıkla ... hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: Yeni gelenler hoşgeldiler. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ege nasılsın
FirstPioneer Üye FirstPioneer' Alıntı: Online modern combat 2 atacak var mı veya gtracing ? Genişletmek için tıkla ... acaba ? - - - Eklendi - - - hopp
FirstPioneer' Alıntı: Online modern combat 2 atacak var mı veya gtracing ? Genişletmek için tıkla ... acaba ? - - - Eklendi - - - hopp
otostopçu Üye alpayoktay' Alıntı: hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - Hoşbuldum ege nasılsın Genişletmek için tıkla ... vaay hayırlı olsun
alpayoktay' Alıntı: hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - Hoşbuldum ege nasılsın Genişletmek için tıkla ... vaay hayırlı olsun
haydaravısyon Üye alpayoktay' Alıntı: İyiyim sağol sen nasılsın. hoşbuldum Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyim
15097 Üye alpayoktay' Alıntı: hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - Hoşbuldum ege nasılsın Genişletmek için tıkla ... idare eder sen nasılsın?
alpayoktay' Alıntı: hamachisiz Bukkit server - - - Eklendi - - - Hoşbuldum ege nasılsın Genişletmek için tıkla ... idare eder sen nasılsın?
Otroligt Üye otostopçu' Alıntı: vaay hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Port açabilsem çağırıcam sizleri de port olayı çok zormuş 15097' Alıntı: idare eder sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol bende iyiyim
otostopçu' Alıntı: vaay hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol Port açabilsem çağırıcam sizleri de port olayı çok zormuş 15097' Alıntı: idare eder sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol bende iyiyim