ben o filmi izlemiştim. Yanlış anlatmış bu :hmmm
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap crazy_oruc' Alıntı: ben o filmi izlemiştim. Yanlış anlatmış bu Genişletmek için tıkla ... Adı neydi?
stylee61 Üye HacKLess' Alıntı: Bu yazıyı baştan sona kadar dikkatlice okudum ve şuan kendime bunu neden ciddi ciddi okuduğumu soruyorum Genişletmek için tıkla ... bu iyiydi ))
HacKLess' Alıntı: Bu yazıyı baştan sona kadar dikkatlice okudum ve şuan kendime bunu neden ciddi ciddi okuduğumu soruyorum Genişletmek için tıkla ... bu iyiydi ))
OttomaN TigeR Üye Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamışsın beni yahu, sana katıldığım için o smileyi kullanmıştım
Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamışsın beni yahu, sana katıldığım için o smileyi kullanmıştım
fatih54102 Üye ilk sayfayı okudum da donanımhaberin konu dışı bölümünü hatırlattı. - - - Eklendi - - - ilk sayfayı okudum da donanımhaberin konu dışı bölümünü hatırlattı.biri yav he he yazsaymış tam olacakmış
ilk sayfayı okudum da donanımhaberin konu dışı bölümünü hatırlattı. - - - Eklendi - - - ilk sayfayı okudum da donanımhaberin konu dışı bölümünü hatırlattı.biri yav he he yazsaymış tam olacakmış
Joker. Üye fakir filan şeklinde hikayede olsa kimseyi yargılayamassın .Ve mafya babaları televizyonda anlattıklarından farklı işliyor işleri.
fakir filan şeklinde hikayede olsa kimseyi yargılayamassın .Ve mafya babaları televizyonda anlattıklarından farklı işliyor işleri.