Sizce nokia belle isletim sisteminde olmasi gereken ama olmayan uygulamalar ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nokia belle isletim sisteminde olmasi gereken ama olmayan uygulamalar ne?
Diger mobil isletim sisteminde olan ama symbianda olmayan olsa cok iyi olur dediginiz uygulama ve oyunlar hangisi ben gtayi cok istedim gelmedi ama hala umutluyum sizin hangi uygulamada veya oyunda gozunuz kaldi?

luckysleven

luckysleven

Üye
klavye ve launcher.. bana androidi biraktigima pisman eden 2 uygulama

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Saysam burdan California'ya yol olur.:kop:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
uygulama olarak pek eksik yok aslında ama asphalt7 angry birds space nfs hot pursuit ve fifa 12 gelebilirdi..

doctorrr

doctorrr

Üye
tarayıcı:off:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben operaya alıştım, heralde tarayıcı hızlansada operaya devam zaten ikisindede flash yok

realplayer2

realplayer2

Üye
tarayıcı ve flash olsun yeter zaten uygulama ve kişiselleştirme fazlasıyla var.

famemonster16

famemonster16

Üye
Temple Run ve Angry Birds Space oyununu isterdim. Hatta Temple Run'ın yapımcısına mail attım ama şuan için Symbian platformuna yapmayı planlamıyorlarmış.

umur ada

umur ada

Üye
bence kesinlikle instagram.olmaması büyük eksik

slant1111

slant1111

Üye
uygulama yonunden pek eksik degiliz..ama oyun yonunden bir hayli eksigimz var maalesef.ben bu eksigi cok takmamaya basldim.android de kullandim bir ara ama symbian kadar sade ve kullanilabilir sistem degil.acik uyglamalari kapatirsin kapanmaz donar falan.filan..kisacasi siz siz olun androidli telefon alirken gelecegi dusunun unutmayin ki ona da yazilim guncellemesi az gelecek.ornegin galaxy s3 telefonu 1-2 yila kadar o ble guncelleme almayacaktir cunku google her gecen gun donanim kapasitesi yuksek telefonlar uzerinde calismayi arttirarak devam ediyor.androidli diye telefon almayin.alacaksaniz yuksek donanimli androidin hakkini veren telefonlarina bakin .

benighted

benighted

Üye
viber olsa cok iyi olur yada goruntulu gorusme saglayacak baska bir pro ilk aklima gelen bu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
viber, temple run, fotoğraf düzenleme proları

maklube

Üye
viber,fb messenger

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Şu an mevcut uygulamalar benim tüm ihtiyaclarimi karşılıyor. bir kaç yil da karşılayacak gibi görünüyor. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt