Sizce nokia belle isletim sisteminde olmasi gereken ama olmayan uygulamalar ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
bencede adope flaş player eksigi war videoların acılımı sorunlu

rsm39

rsm39

Üye
nokia bu konuda hata yapıyor.andoidle yarısacak uygulamaları olması gerekiyor.ama elini cekti symbiandan

SheFy

SheFy

Üye
wp8 tam otursun ona geçerim ben oda 1 yılı geçer :D

azrock

azrock

Üye
Şirketlerin official programları olsa en basitinden...

TheMadness

TheMadness

Üye
sayılmayacak kadar çok

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
nokia 2016 kadar symbianla gidecek sonra iyi bir teklif cikarsa sistemi satar o zaman symbian ataga gecer nokianin hic biseyi para etmiyor satana kadar iyi 40 tane hd oyun cok profesyonel 40 uygulama sistemde kucuk degisiklik vs iyilestirmeler flash player destegi kazandirilsa bide kotu imaj var symbian icin arkadasimda samsung galaxy ace var nokia 603 gorunce symbian mi aldin o ezik sistem alinir mi falan dedi akiciligi oyunlari gorunce keske nokia alsaydim dedi symbian satilirsa tekrar tutar bu sistem

• Beğen
Tepkiler: famemonster16

66bozoklu66

Üye
oyunlari az bence. Bi de online oyunlar az :)

catdog136

catdog136

Üye
yaşlandırma programı :ehe
çoğu işi bu uygulamayı arıyordu :ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sayılamayacak kadar çokta şimdilik kendi açımdan iki tanesi çıktı biri videoları sırayla oynatan liste şeklinde video oynatıcı diğeride menüde görmek istemediğim uygulamaları gizleyen.

-bundan sonra beklediklerim çok sağlam(her türlü kodek destekleyen) bir video oynatıcı
-menünün düzenini seçime göre 4x5 4x6 gibi farklı dizilim seçeneği launcher olmadan kendi içinde(nokia fw ile yaparsa)
-biraz daha farklı widgetler sağlam bir batarya widgeti şekilli saatler
-Net üzerinden görüntülü görüşme sunabilen sosyal uygulama sykpe ye bu özellik eklense süper olur çince olsa bile kökünü kazır gene -Türkçe yaparım hayatta kaçmaz
-yazı tipleri ve efecktlerin uygulama olarak yüklenebilmesi
-temaların sadece renkleri ve simgeleri değiştirmesi değilde tasarımıda değiştirmesi (launcher gibi farklı menü buton seçenek menüleri)
-mesaj oturumunun daha kişiselleştirebilir olması arka plan resim atamak ( tema ile olduğunu biliyorum ayarlada basit bir seçenek olsa fena olmaz)
-flash player
...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sayılamayacak kadar çokta şimdilik kendi açımdan iki tanesi çıktı biri videoları sırayla oynatan liste şeklinde video oynatıcı diğeride menüde görmek istemediğim uygulamaları gizleyen.

-bundan sonra beklediklerim çok sağlam(her türlü kodek destekleyen) bir video oynatıcı
-menünün düzenini seçime göre 4x5 4x6 gibi farklı dizilim seçeneği launcher olmadan kendi içinde(nokia fw ile yaparsa)
-biraz daha farklı widgetler sağlam bir batarya widgeti şekilli saatler
-Net üzerinden görüntülü görüşme sunabilen sosyal uygulama sykpe ye bu özellik eklense süper olur çince olsa bile kökünü kazır gene -Türkçe yaparım hayatta kaçmaz
-yazı tipleri ve efecktlerin uygulama olarak yüklenebilmesi
-temaların sadece renkleri ve simgeleri değiştirmesi değilde tasarımıda değiştirmesi (launcher gibi farklı menü buton seçenek menüleri)
-mesaj oturumunun daha kişiselleştirebilir olması arka plan resim atamak ( tema ile olduğunu biliyorum ayarlada basit bir seçenek olsa fena olmaz)
-flash player
...
düşüncelerime tercüman olmuşsun :)

furkitare

furkitare

Üye
noss_bar konuşmaya gerek bırakmamış .

mcalisir

Üye
say say bitmez lki android market i gezerek bitiremiyorsnz . gerekli gereksiz dolu bi ton şey ile

- - - Eklendi - - -

say say bitmez lki android market i gezerek bitiremiyorsnz . gerekli gereksiz dolu bi ton şey ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt