Android telefon mu yoksa tablet mi (android tablet yad ipad) ?

Sponsorlu Bağlantılar

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
Android telefon mu yoksa tablet mi (android tablet yad ipad) ?
konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim :)
android telefon almak istiyodum ama tabletler de dikkatimi çekti. telefonlarla tabletler hemen hemen aynı fiyat diyebiliriz.
Sizce tablet mi telefon mu ? Hangisini alırsam daha iyi olur ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
mümkünse The New iPad en iyi tercih olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
700 800 falan. 2. el de olabilir
Alacağın telefon tabletin yaptıklarını yaparsa tablete gerek yok bence..Ipad 2 veya 3 almadıkça bana tablet almak mantıklı gelmiyor.Tabii benim fikrim.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi

Alacağın telefon tabletin yaptıklarını yaparsa tablete gerek yok bence..Ipad 2 veya 3 almadıkça bana tablet almak mantıklı gelmiyor.Tabii benim fikrim.
sen de haklısın ama tabletin ekranı büyük ve benim istediğim telefon neo v. onun yerine bir galaxy tab almak iyi olmaz mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence microsoft surfaceRT'nin cikişini bekle iki ay sonra cikiyor onu almasan bile onun cikişi diger cihazlarin fiyatini duşurucek.

futbol123

futbol123

Üye
Yurtdışında bir tanıdıgınız varsa ordan getirtin burda fiyatlar çok uçuk.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
bence microsoft surfaceRT'nin cikişini bekle iki ay sonra cikiyor onu almasan bile onun cikişi diger cihazlarin fiyatini duşurucek.
ne zaman çıkacak o kardeş

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";5122820]Yurtdışında bir tanıdıgınız varsa ordan getirtin burda fiyatlar çok uçuk.[/QUOTE]
var ama pek umutlu değilim onlardan :)

15097

15097

Üye
700 800 tl'ye ipad 1 alabilirsin ancak :) ama tableti her yere götüremezsin, tablette arama yapamazsın ve mesajlasamazsın.bunları göz önünde bulundur bence :oke: neo v de iyi bir tercih olabilir aslında :oke:

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
700 800 tl'ye ipad 1 alabilirsin ancak :) ama tableti her yere götüremezsin, tablette arama yapamazsın ve mesajlasamazsın.bunları göz önünde bulundur bence :oke: neo v de iyi bir tercih olabilir aslında :oke:
evet kardeş ama yanında bi sürelik pek özelliği olmayan bi telefon kullanırım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

surfaceRT 26ekimde 199$ fiyatla cikacak diye bir haber abd sitelerinde bugun gordum. Türkiye'ye gelmesi ekim sonu kasim ayi gibi olur.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi

surfaceRT 26ekimde 199$ fiyatla cikacak diye bir haber abd sitelerinde bugun gordum. Türkiye'ye gelmesi ekim sonu kasim ayi gibi olur.
teşekkürler kardeş tavsiyen için ama bekleyemeyebilirim o zamana kadar :)

15097

15097

Üye

zaten 26 ekim ekimin sonu oluyor bence aralık sonuna doğru gelir.

futbol123

futbol123

Üye

- - - Eklendi - - -

Galaxy nexus 7 aldirin bende orda yari fiyatina yada nexus ben ordan aldirdim hem burda satarkende zarar etmessiniz kaar edersiniz 199dolar nexus 7

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

zaten 26 ekim ekimin sonu oluyor bence aralık sonuna doğru gelir.

o kadar gecikecegini zannetmiyorum. Cunku bu urun microsoftun ve 180 ulkede 52 dil destegiyle ayni anda satişa cikicak demişlerdi lansmaninda.

caglar b

caglar b

Üye
ya bi polypad 7200 hd + nokia 603 al kral gibi yaşa

Üst Alt