bence telefon daha mantikli gibi geliyor
Kardeş senin tavsiyenden sonra polypad'i araştırdım ve çok beğendim. O cihaz neden o kadar ucuz?![]()
aslinda android 5.0 tabletler icin cikacakti ama 4.0 fiyasko olunca mecburen 4.1 olarak telefonlara verdiler. Tablete uygun yeni bir android versiyonu da yine 5.0 olarak gelicektir muhtemelen.
yani 700-800 fiyat aragilinda tablet alana kadar telefon almak daha mantikli bende var ama android tablet icin tam evrimlesmedi ki o dedigin fiyata ipad 1 alirsin ki o da kalsin en iyisi telefon almak
Kardeş sen de haklısın ama polypad çok iyi bir cihazmış ve 350 tl. Bir süre sonra da yanına 603 veya c6-01 alınca da çok iyi olmaz mı
S 3 tablet değil.Ben Galaxy Note öneririm.Hem büyük ekran hem telefon hem tablet.Galaxy S3 Al
S3= Tablet+Telefon+PC

Belli bir büyüklüğe sahip olması gerekiyor.Ayrıca S III sadece smartphone olarak satışa sunuldu ama Note hem smartphone hem tablet olarak satışa sunulduNe alakası var şimdi tablet olması için ekranın büyük mü olması gerekiyor ?![]()

Telefonum var hattıda var Vodafone ama telefonu kullanmıyorum.Oldu mu?15097 Telefon Kullanmıyorum yazmışsın Vodafone hattın var ne iş ?

ekranın pek iyi olmadığını biliyorum ama arkadaşın dediği gibi donanımı çok iyi ve bugün nt'de vardı açmaya çalıştık ama şarjı yoktu şansıma. Biraz küçük geldi ekranı bana, benim için en büyük olumsuz yanı bu. Ayrıca arkadaşlar bütçe kısıtlı, note veya s3 alabilsem buraya konu açmam direk gider alırım![]()