Android telefon mu yoksa tablet mi (android tablet yad ipad) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
bence telefon daha mantikli gibi geliyor

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
bence telefon daha mantikli gibi geliyor

Neden kardeş? Bence tablet telefondan daha iyi çünkü büyük ekranlı ve ben de büyük ekran isterim. Yanında da düşük veya orta düzeyde bi telefon kullanırım. Tabi bu benim fikrim

caglar b

caglar b

Üye
Kardeş senin tavsiyenden sonra polypad'i araştırdım ve çok beğendim. O cihaz neden o kadar ucuz? :)

sadece polypad degil ainol,mobee,onyo vb markalar var bu tabletlerde sim kart girişi yok. sana polypadı tavsiye ettim çünkü servisi çok iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
yani 700-800 fiyat aragilinda tablet alana kadar telefon almak daha mantikli bende var ama android tablet icin tam evrimlesmedi ki o dedigin fiyata ipad 1 alirsin ki o da kalsin en iyisi telefon almak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslinda android 5.0 tabletler icin cikacakti ama 4.0 fiyasko olunca mecburen 4.1 olarak telefonlara verdiler. Tablete uygun yeni bir android versiyonu da yine 5.0 olarak gelicektir muhtemelen.

Uruloki

Uruloki

Üye
aslinda android 5.0 tabletler icin cikacakti ama 4.0 fiyasko olunca mecburen 4.1 olarak telefonlara verdiler. Tablete uygun yeni bir android versiyonu da yine 5.0 olarak gelicektir muhtemelen.

3.2 zaten tablet icindi google bu ayriligi bitirmek icin cikardi ics yi ki biye tekrar ayorsin boyle bir seyi ilk defa goruyorum keza guncellemeyi de istedikleri gibi isimlendirirler artik buyuk numara cikmicak ilerki versiyon 5 degil 4.2-4.3-4.5 gibi olucak zaten google in yaptigi hep bu ornek google chrome kacinci surumde ???

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
yani 700-800 fiyat aragilinda tablet alana kadar telefon almak daha mantikli bende var ama android tablet icin tam evrimlesmedi ki o dedigin fiyata ipad 1 alirsin ki o da kalsin en iyisi telefon almak

Kardeş sen de haklısın ama polypad çok iyi bir cihazmış ve 350 tl. Bir süre sonra da yanına 603 veya c6-01 alınca da çok iyi olmaz mı

Superfan

Superfan

Üye
Kardeş sen de haklısın ama polypad çok iyi bir cihazmış ve 350 tl. Bir süre sonra da yanına 603 veya c6-01 alınca da çok iyi olmaz mı

Bak.Sen sadece donanıma bakıyorsun.Ekran parlaklığı çok iyi değil.SDN ' nin incelemesi var.Oradan bakabilirsin.Donanımı güzel ama ne ben önermem.Ne de olsa çin malı.Biraz daha bekle.4 Çekirdekli Nexus 7 ' yi alırsın.Yanına da farklı bir telefon alırsın.Nexus 7 ' i JB + 1GB Ram + Tegra 3 + 1280x800 7" + Asus - Google ortaklığı!

Bende çin marka tabletlere merak salmıştım ama çin markası işte.Şans işi.Bazıları iyi, bazıları kötü.

YawShack

YawShack

Üye
Galaxy S3 Al :oke:

S3= Tablet+Telefon+PC

YawShack

YawShack

Üye
Ne alakası var şimdi tablet olması için ekranın büyük mü olması gerekiyor ? :hih:

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefonu her yerde taşıyabilirsin ve her zaman yanında olur. Bunun için Android Telefon diyorum.

YawShack

YawShack

Üye
:oke:

caglar b

caglar b

Üye
ya kardeş ekran parlaklıgı diye tableti kötülemişler sen tablet pc yi güneşin altındamı kullanacaksın muhtemelen benim gibi evde veye otobüste oyun oynayacak veya program yazmaya çalışacaksın hem o donanım ile 2 yıl oyun sıkıntısı çekmez hemde nokia gibi dayanıklı ve güzel telefon sahibi olursun

15097

15097

Üye
Ne alakası var şimdi tablet olması için ekranın büyük mü olması gerekiyor ? :hih:
Belli bir büyüklüğe sahip olması gerekiyor.Ayrıca S III sadece smartphone olarak satışa sunuldu ama Note hem smartphone hem tablet olarak satışa sunuldu :oke:

Superfan

Superfan

Üye
İstiyorsa alsın.Ama çin malı tablet.Hayırlı olsun.

YawShack

YawShack

Üye
15097 Telefon Kullanmıyorum yazmışsın Vodafone hattın var ne iş ?

kaanslmz

kaanslmz

Üye
    Konu Sahibi
ekranın pek iyi olmadığını biliyorum ama arkadaşın dediği gibi donanımı çok iyi ve bugün nt'de vardı açmaya çalıştık ama şarjı yoktu şansıma. Biraz küçük geldi ekranı bana, benim için en büyük olumsuz yanı bu. Ayrıca arkadaşlar bütçe kısıtlı, note veya s3 alabilsem buraya konu açmam direk gider alırım :)

abandonware

abandonware

Üye
galaxy note al yada git s3 ve one x gibi ekranı dev bişi al derim ben.

- - - Eklendi - - -

ekranın pek iyi olmadığını biliyorum ama arkadaşın dediği gibi donanımı çok iyi ve bugün nt'de vardı açmaya çalıştık ama şarjı yoktu şansıma. Biraz küçük geldi ekranı bana, benim için en büyük olumsuz yanı bu. Ayrıca arkadaşlar bütçe kısıtlı, note veya s3 alabilsem buraya konu açmam direk gider alırım :)

bizim nt de açmıyolar :ehe

Üst Alt