Resim İçine Dosya Yerleştirme Programı | Çok İşinize Yarayacak!

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Resim İçine Dosya Yerleştirme Programı | Çok İşinize Yarayacak!
Resim içine dosya yerleştirmek istermisiniz? Bu konuda size yardımcı olabilecek kendi yazdığım programı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kullanımı basit bir programdır. İlk olarak benim ne işime yarayacak diyeceksiniz fakat ben size ne yapabileceğinizi programa link eklemeden göstereyim:

- Aşağıdaki resme sağ tıklayın farklı kaydet deyin.
- Kaydettiğiniz klasörü açın ve ardından resme sağ tıklayarak birlikte aç diyip ardından winrar'ı seçin. (NOT: "Bu tür dosyaları açmak için bu programı kullan" tiki işaretliyse kaldırınki bir daha resme çift tıkladığınızda winrar gelmesin.)
- Kurulum dosyasına ulaştınız ;)

lütfen üye olup bir yorum yazın; elinize yapışmaz ;)

Not: Bu yöntemle PC'ye virüs bulaştırılabileceği hakkında yorumlar gördükten sonra bir açıklama yapma gereği duydum: bu program resmin içine sadece dosya saklar, resmi açınca saklanan dosyayı çalıştırmaz. Kısaca bir sorun olmadığını belirteyim :)

• Beğen
Tepkiler: ibaran1988, bymen07, Del Rey ve 1 kişi daha

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
tebrikler ;)

• Beğen
Tepkiler: abandonware

THe_PRoTeCToR

Üye
:tşk:

EneSinan

EneSinan

Üye
bu programla resime virüs yerleştirilebilir

fnldstntn

Üye
Teşekkürler dosya gizlemek için birebir bir yöntem...:ehe

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
larten123

larten123

Üye

Bilgisayarı ilk aldığımda o zamanlar msn meşhurdu birisi bir dosya atmıştı bilmiyorum ya resim vardı bi tıkladım bilgisayar çöktü:angry:

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı ilk aldığımda o zamanlar msn meşhurdu birisi bir dosya atmıştı bilmiyorum ya resim vardı bi tıkladım bilgisayar çöktü:angry:

hayır; onun yöntemleri farklı; o yöntemle resim yerleştirirsen çift tıkladığında program çalıştırılır; bunda ise resmin arkasında dosya yerleştiriyor; böylece sen açana kadar onlar orada sadece duruyor; yani problem yok.

- - - Eklendi - - -

yerleştirilemez...

Del Rey

Del Rey

Üye
Dosya saklamak için harika bir yöntem. Tablette diyordum ki keşke bir Guest modu olsa diiğerleri ordan girse, ben de kendi hesabımdan gireyim. Belki buna gerek kalmaz, resim içine gizlerim herşeyi. Çok iyi, teşekkürler.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Dosya saklamak için harika bir yöntem. Tablette diyordum ki keşke bir Guest modu olsa diiğerleri ordan girse, ben de kendi hesabımdan gireyim. Belki buna gerek kalmaz, resim içine gizlerim herşeyi. Çok iyi, teşekkürler.

:rica:

burakkk97

Üye
muhtesem tsk

muqiwara

muqiwara

Üye
Teşekkürler güzel bi PayLaşım OLmuş Eline sağlık. :good:

oksidan

Üye
Kanka ellerine sağlik mükemmel olmuş tşklr

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Guzel calisma:oke:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
tesekkurler fakat normal bir resimlede bu islem yapılamaz mı??

Xurmirac

Xurmirac

Üye
​Dosyaları gizlemek için çok iyi bir yöntem :D

Üst Alt