iphone 3gs almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs almalımıyım ?
merhaba arladaslar öncelikle cevap vere herkese teşekkür ederim.
İnternette gezerken iphone 3gs i gördüm ara yüzü olsun dış görünüşü olsun cok hosuma gıtti 4s 3s e göre cok daha iyi bir cihaz fakat benim onu alacak param yok 3s in uygulamaları olsun oyunları olsun cok hoşuma gitti sorum şu ki bu 3s in iyi ve kötü yanları neler bluetoohtla kımseden birsey alamıyormuşuz birde bu jb sadece beles uygulama indirmeye mi yarıyor bi acıklarsanız sevinirim saygılarla...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
ekran çözünürlüğü bugün için yetersiz

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
parasna göre iyi bence ama siz daha iyi bilirsiniz

kemal21

kemal21

Üye
Ben 3gs kullanıyorum ve bana göre en büyük eksileri ekranın küçük olması ve iOS 5 ten sonra cihazda belirgin donmalar olması ayrıca hoparlör sesi pek de iyi değil ama bunun dısında belirgin bir sorunu yok su anda son çıkmış oyunlarda dahil yuzbinlerce oyunu calistirabilecek bı cihaz ve jailbreak yaparsan tüm bu oyunları c.r.a.c.k li yüklemek için sadece bir internet sitesi bile yeterli oluyor ama jailbreak sadece bunu saglamiyor ayrıca Apple firmasının bir çok kısıtlamasını asmayı saglar mesela Bluetooth dosya gönderenimi veya torrent indirebilirsin jailbreak in bir artısı da tweak ve temalarla telefonu hem gorsellestirmen helde kısayollar eklemek vesilesiyle daha kolay kullanmanı sağlaması ama almadan önce sunuda bilmelisin bence bir kaç ay sonra üretilecek yüksek grafik kaliteli oynlar 3gs de çalısmayacaktir

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
kemal kardesim çok teşekkür ederim verdiği verileri degerledireceğim..

Epple

Epple

Üye
Bence 3gs alma bu saatten sonra। ama appledan baska da telefon alma derim

15097

15097

Üye
Bu saatten sonra 3gs alinmaz.baska cihazlar bak

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
3gs kullaniyorum 5.1.1 den sonra telefon hizlandi benim kemal bence srn bi format cek telefona, ekran cozunurlugu pek etmiyor ama yinede iyi bence oyun konusunda da iyidir ama kameraya cok onem veriyorsaniz baska modellere yonelmelisiniZ, ben simdilik gayet memnunum her istedgimi yapma imkani veriyorA

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
birde şarz konusunda nasıl 1 saatte bitıyor mu ?

Epple

Epple

Üye
1 saat mi :D yok o kadar degil ama gun boyu elinden dusurmez wifi 3g ozellikle oyun oynarsan ben gibi iki tam sarj zorunda bile kalabilirsin

caner1515

Üye
    Konu Sahibi
çalıstıgm iş yerinde bır musterıyle tanıstım ondada 3s varmış elinden düşürmüyormuş ve bır tam sarj bir oyunda bitiyor diyor ?

Epple

Epple

Üye
Belki telefon cok kullanildiysa batarya omru kisalmis olabilir ama 1 saat de olmaz yani. Ama arkadasin hakli oyunlarda cok hizli gidiyor sarj ozellikle yuksek grafikli oyunlarda. Ornegin infinity blade2 oynarken 10 dk da %10 sarj gidebiliyor

ercancag1992

Üye
Bende de 3gs var 5.1.1 den sonra hizlandi ve 1 gun rahat gidiyo sarji temple run delisi olmama ragmen, jailbreak sayesinde sim kilidide kirabilirsin bn kirdim sahsen

Epple

Epple

Üye
Bende de 3gs var 5.1.1 den sonra hizlandi ve 1 gun rahat gidiyo sarji temple run delisi olmama ragmen, jailbreak sayesinde sim kilidide kirabilirsin bn kirdim sahsen

Temple runda zaten sarj cok gitmez. iPhonelarin genel sorunu sarj. Ama ne olursa olsun iPhonedan vazgecmem. Simdi iSheep diyenler olcak bana. Evet oyleyim Apple faniyim cunku Apple cidden 1 numara.

Edit: Bunu neden soyledim bilmiyorum.

15097

15097

Üye
Temple runda zaten sarj cok gitmez. iPhonelarin genel sorunu sarj. Ama ne olursa olsun iPhonedan vazgecmem. Simdi iSheep diyenler olcak bana. Evet oyleyim Apple faniyim cunku Apple cidden 1 numara.

Edit: Bunu neden soyledim bilmiyorum.
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt