Konumumu nasıl bulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Konumumu nasıl bulabilirim?
Arkadaşlar çoğu kişi belirtmiş "benim telefonun 2 dakikada buluyor, benim telefonum 30 saniyede buluyor" gibi. Hangi programla Konumumu bulabilirim

MaxipmaN

Üye
haritada yukarıdaki kırmızı noktaya basınca buluyor ama netsiz wifisiz çok yavaş

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
haritalar :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
cben ndrive kullanıyorum :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
Sygic var.150mb gibi birşey ama çok kaliteli.konumunu haritalardan bulabilirsin.ama önce ovi suiteden haritaları indirmelisin.

furkan5800

furkan5800

Üye
Garmin Ndrive Sygic veya ovi maps kur konumlama ayarlarını yap kontur düşmesindiye açık alanda 10 sn evde cam kenarında 1 dk da bulursun 5800 ile 1 dk da buluyom ort

PriveT

PriveT

Üye
Arkadaşlar çoğu kişi belirtmiş "benim telefonun 2 dakikada buluyor, benim telefonum 30 saniyede buluyor" gibi. Hangi programla Konumumu bulabilirim

Butun navigasyon programlariyla konumunu bulabilirsin. Ve de bazi pusula programlari var, onlar da gosteriyor konumunu.

cben ndrive kullanıyorum :hmmm

Derken, konumumu nasil bulacam bu programda demek istediysen; sirayla "menu / hakkinda / gps" i acarsan orada koumunu enlem boylam olarak veriyor. Ayrica ndrive harita kismindayken bulundugun yeri gosteriyor ya okla, oraya basip cek, altta secenekler cikacak (kutucuklar olarak) , o seceneklerden mesaji secersen isaretledigin yeri enlem - boylam olarak baskasina mesaj olarak yollayabiliyorsun.

İnternet olmadan c6-01 im bulabilirmi?

Internet olmadan gpsli butun telefonlarda navigasyon programlari yardimiyla konumunu bulabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Sygic var.150mb gibi birşey ama çok kaliteli.konumunu haritalardan bulabilirsin.ama önce ovi suiteden haritaları indirmelisin.

Bildigim kadariyla sygic ile ovi suite haritalarinin alakasi yok. Sygic`in kendi haritalari var. Oviden indireceginiz nokianin kendi programi olan map`in haritalaridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt