MaxiCFW Jubilemi Yapıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Şimdiye kadarki tüm uğraşların için teşekkür ederiz :) Buradaki arkadaşların faydalanması için baya uğraştın burdadan hepsi için ellerine sağlık. Hep de olumsuz tavırlı arkadaşlara bakmamak gerek bu kadar teşekkür eden destekcinde var hani ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdiye kadarki tüm uğraşların için teşekkür ederiz :) Buradaki arkadaşların faydalanması için baya uğraştın burdadan hepsi için ellerine sağlık. Hep de olumsuz tavırlı arkadaşlara bakmamak gerek bu kadar teşekkür eden destekcinde var hani ;)

Bende teşekkür ederim duyarlı olduğun için :)

MaxipmaN

Üye
s60 öldü be :(

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Benim tek düşünsem c6 c5'e protlanırsa Furkan abi yapardı diye. Ama haklısın abi. BEnde sıkıldım bu s60v5 den. Bu telefonlara yapılabilecek imkanlar kısıtlı. (Ve de dokunmatiği adamı deli ediyor :off:). Ben de telefonu satıyorum zaten. Emeklerin için çok teşekkürler abi.

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Bi teknik servis elemanı gibiydin herkese elinden geldiği kadar yardım ederdin senin gibisini daha bulamayız. Çok teşekkürler Furkan hakkım varsa helaldir

• Beğen
r@sim

r@sim

Üye

Sende içini dökmüşsün :) Sana katılıyorum. Çok fazla zahmet görüyoruz ancak emeğe saygısızlık hat safhada. Adam geliyor konuya bütün konudan faydalanarak CFW'sini kuruyor çekip gidiyor. Hiç demiyor acaba bunlar bu iş için ne emek harcadılar bari bi göz kırpayım. Yok, olan tek artı gösterim sayısına oluyor indirilme sayısına oluyor ki bunlardan da kazanç elde etmiyoruz

aynen kardeşim evet bende içimi döktüm
dediğin gibi okdar emek ama adam bir teşekür
bile etmeden cfw yi indirip gidiyor ve o cfw ye ufak
bir imaj rutuş başka isimler altında yayınlıyor benim cfw m
diye inan şu an benim cfw m olduğuna emin olduğum 6-7
cfw başkaları ufak imaj değiikliği ile kendine mal edip yayınlamış
ya kardeş boşver konuştukça açılıyorum o kadar emeğe saygızlık
varki ne diyeyim
tek kelime ile bu işler boş geçen zamana ve zahmete yazık
allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun kardeş

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
:maxicep: iyiki buradanda ayrılmıyorsun yoksa :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cnfsd::cnfsd::cnfsd::cnfsd::cnfsd::züü::züü::züü::züü::züü::züü::züü::'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

• Beğen
djediz

djediz

Üye
senin cfw.lerini kullandık kullanacağızda hakkını helal et yolun açık olsun :)

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
Düzenleyip devam ettiririz ;)

maybek

Üye
herşey için teşekürler.

• Beğen
muxo

muxo

Üye
sagolasın dostum . çok emegini gördüm. hayatında başarılar dilerim

• Beğen
Archonn

Archonn

Üye
Bence de doğru bir karar almışsınız.
Siz karşılık beklemeden yaparsanız insanlar da kolay ulaştıkları için kıymet bilmiyor. İşinizi iyi yapıyorsanız maddi ya da manevi anlamda karşılığını alacaksınız ki ağrınıza gitmesin. Almıyorsanız uğraşmayacaksınız ki sizin onca emek sarfettiğiniz işin kıymetini de dandik olanlarıyla idare edince anlasınlar.

CFW modlamak oldukça sabır,gayret ve zamandan fedakarlık gerektiren bir iş.Neden sırf konudan faydalanıp çekip giden ya da benim çalışmamı kendi yapmış gibi gösteren adam için gayret sarfedeyim?

Elinize emeğinize sağlık :) Hayırlısı olsun bundan sonrası için de..

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
Abim Dogru Karar Vermissin.Bari Sık Sık Buralarda Ol.Cfw'nin Seslerini Kullanıcam.Alta Senin de Projeni Yazıcam.Hakkını Helal Et Abim.Seni Gormesemde Gercek Abim Gibi Seviyorum.:(

• Beğen
SametCan43

SametCan43

Üye
Rambo sana sonsuz tesekurler telfonumu senn syende bu hale gtrdm herşey için sagol. Kararına saygı duyuyorum yolun açık olsun..

• Beğen

cukuleaks

Üye
Hayırlısı olsun , duygulandım ama :) Benimde hayalim buydu maxicfw ama sen böyle yazınca sanki ben yapmışımda ben ayrılıyomuşum gibi hissettim :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt