MaxiCFW Jubilemi Yapıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Atacan- doğru söylüyor. Forumdaki dökümanlarla herkes istediğini yapabilir.

aslında senın aldıgın karar tm maxicfw üyelerini üzecek.Benım senın kadar bilgim yok.Bir sorun oldumu kalırız ölye ve ugraşımız boşuna gidier diye diyorum ben.Sen olayları iyi kordin ediyodun .Bende biligili olsam devam ederdim ama .Anca belki ilerde kişisel bişiler çıkarım hepsi bu

Ben mecburen bu kararı aldım ve sonuçlarına da katlanmak zorundayım.

Atacan-

Atacan-

Üye
aslında senın aldıgın karar tm maxicfw üyelerini üzecek
Anıl imzan dikkatimi çektimi çekti :D
Birikmiş paran varsa ..Bu miktar en az 10 bin lira :D Çok para lazım dediğin için diyorum.
Kağıt işine bi bak ( Hisse Senedi ) Maxicep formuna baktığın kadar Sana önerebileceğim sitelerede bakabilirsen Çok para lazım dediğin cümleni hayata geçirmiş olabilirsin :)

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
C5-03 e çıkarmadan gitmeseydin :(

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl imzan dikkatimi çektimi çekti :D
Birikmiş paran varsa ..Bu miktar en az 10 bin lira :D Çok para lazım dediğin için diyorum.
Kağıt işine bi bak ( Hisse Senedi ) Maxicep formuna baktığın kadar Sana önerebileceğim sitelerede bakabilirsen Çok para lazım dediğin cümleni hayata geçirmiş olabilirsin :)

o kadar param olsa profil kısmın da telefon ismi yazardı

doctorrr

doctorrr

Üye

bir türk klişesi olarak bu şarkı benden furkana gelsin ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Stiv reyiz yaşayor olsaydı ve görevi bıraksaydı bu kadar üzülmezdim :ağlarım:

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Rambo yapma yaw olmaz böyle kardeş emeğin çok üzerimizde :ağlarım:

Metin MF

Metin MF

Üye
:ah

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler

- - - Eklendi - - -

pardon hayırlı olsun :hmmm

r@sim

r@sim

Üye
öncelikle hayırlı olmasını diliyorum kişisel fikrim
rambo kardeşim en güzel ve doğru kararı vermişsin
bu işler zaten bu kadar bende ilk olarak bu işe bir heves
ve merak olarak başladım rambonunda dediği gibi kendimi bir
moder seviyesine kadar ilerleteceğimi düşünmemiştim ama beli
bir yerden sonra insan bıkıyor o kadar çalışma emek ve bu emeğin
madi olarak karşılanmaması ve çoğu zamanda cfw kulanıcılarıda bu emeğe saygı duymuyor
cfde basit bir hata oldumu vay şöyle vay böle bir sürü ıvır zıvır işte ben bu noktadan sonra
dayanmayaıp cfw işlerine ara verdim bazen düşünüyorsun ya ben ne yapıyorum kime hizmet
veriyorum ha bu hizmetler madi ve manevi karşılansa çektiğin zahmet gözüne gelmiyor
ama yok boş bir iş bu yüzden bende bıraktım arada bir kafama göre hoşuma giden birşey
olursa editleyip kulanıyorum ve takipçilerimlede paylaşayorum bu işin peşinde koşsaydım
belki sanal alemde farklı yerlerdeydim ama boş iş olduğunu bildiğimde bıraktım çektiğin zahmete
değmiyor çünkü biraz fazla oldu kimse kusura bakmasın böylece rambo kardeşimin sayesinde bu konu ile
ilgili bende uzun zamandır söylemek istediklerimi söyledim tekrar hayırlısı olsun

Rambo kardeşim

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
rambo ne yalan söyleyeyim senin modları özleyeceğim.iyi bir cfw yapımcısı olsaydım kesinlikle senin adına 5800a "rambo legend" yada başka bir isim ile cfw çıkarırdım jübile vesilesiyle...

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle hayırlı olmasını diliyorum kişisel fikrim
rambo kardeşim en güzel ve doğru kararı vermişsin
bu işler zaten bu kadar bende ilk olarak bu işe bir heves
ve merak olarak başladım rambonunda dediği gibi kendimi bir
moder seviyesine kadar ilerleteceğimi düşünmemiştim ama beli
bir yerden sonra insan bıkıyor o kadar çalışma emek ve bu emeğin
madi olarak karşılanmaması ve çoğu zamanda cfw kulanıcılarıda bu emeğe saygı duymuyor
cfde basit bir hata oldumu vay şöyle vay böle bir sürü ıvır zıvır işte ben bu noktadan sonra
dayanmayaıp cfw işlerine ara verdim bazen düşünüyorsun ya ben ne yapıyorum kime hizmet
veriyorum ha bu hizmetler madi ve manevi karşılansa çektiğin zahmet gözüne gelmiyor
ama yok boş bir iş bu yüzden bende bıraktım arada bir kafama göre hoşuma giden birşey
olursa editleyip kulanıyorum ve takipçilerimlede paylaşayorum bu işin peşinde koşsaydım
belki sanal alemde farklı yerlerdeydim ama boş iş olduğunu bildiğimde bıraktım çektiğin zahmete
değmiyor çünkü biraz fazla oldu kimse kusura bakmasın böylece rambo kardeşimin sayesinde bu konu ile
ilgili bende uzun zamandır söylemek istediklerimi söyledim tekrar hayırlısı olsun

Rambo kardeşim

Sende içini dökmüşsün :) Sana katılıyorum. Çok fazla zahmet görüyoruz ancak emeğe saygısızlık hat safhada. Adam geliyor konuya bütün konudan faydalanarak CFW'sini kuruyor çekip gidiyor. Hiç demiyor acaba bunlar bu iş için ne emek harcadılar bari bi göz kırpayım. Yok, olan tek artı gösterim sayısına oluyor indirilme sayısına oluyor ki bunlardan da kazanç elde etmiyoruz.

rambo ne yalan söyleyeyim senin modları özleyeceğim.iyi bir cfw yapımcısı olsaydım kesinlikle senin adına 5800a "rambo legend" yada başka bir isim ile cfw çıkarırdım jübile vesilesiyle...

Düşünmen yeterli Recep kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: r@sim
jackalmami

jackalmami

Üye
helal olsun furkan :tebessüm: şuana kadar ki tüm çalışmaların için teşekkür ederiz. Bundan sonra da hayatında başarılı olman dileğiyle...
Allah, aldığın karara pişman ettirmesin!...

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
helal olsun furkan :tebessüm: şuana kadar ki tüm çalışmaların için teşekkür ederiz. Bundan sonra da hayatında başarılı olman dileğiyle...
Allah, aldığın karara pişman ettirmesin!...

Amin :) Teşekkür ederim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yaptıkların için sağol abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt