HTC Önerilerinize ihtiyacım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kendi kararın kendi fikrin :) Mali400 de iyidir zaten.

notdream

notdream

Üye
Galaxy S2 al

abandonware

abandonware

Üye
hmm önerileriniz için çok teşekkür ederim, konuyu cep telefonları genel kısmına da açtım ve şuan HTC One S ve Samsung Galaxy SII arasında kaldım / HTC One X gerçekten muhteşem ötesi bir cihaz ama maddi sıkıntı yok muuuu :'( o yüzden 2.El alcam Kayserideyim galiba SII alcam gibi gözüküyo ama bilemiyorum yani oyun-internet-müzik-kullanım olarak ve ekran büyüklüğü falan iyi olmalı ekran 4'' inçten büyük bi cihaz düşünüyorum söylediğim özelliklere göre HTC One S ve Samsung Galaxy SII önerdiler bu ikisi arasında kaldım ?

ikinci el pek tavsiye etmem; çoğu kullanıcı hor kullanıyor. sen bence direk sıfır xperia sola al veya sıfır bi' galaxy advanceye bak.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Diğer konularda dediğim gibi One S'in S4 işlemcilisini bulursan al yoksa S2 almalısın pişman olmazsın :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
_____kaptan_____ 2 gün önce yeraltı çarşısında One s ve s2 ye bakan sen miydin (Kayseri'de)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
_____kaptan_____ 2 gün önce yeraltı çarşısında One s ve s2 ye bakan sen miydin (Kayseri'de)

yok walla son 1 aydır hiç yer altı çarşısına girmedim :) / hayırdır noldu ki meraktan soruyorum yani :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
yok walla son 1 aydır hiç yer altı çarşısına girmedim :) / hayırdır noldu ki meraktan soruyorum yani :)

Benim kuzenim yeralti çarşısına iphone kılıfı bakarken birisi s2 ve one s e bakıyormus da ben de sen misin acaba diye merak ettim :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
1 aya yakındır yeraltı çarşısına hiç girmedim walla :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
vaniks al vaniks

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Ne düşünüyorsunuz karar verebildiniz mi başka sorunuz varsa pm den ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirim saygılar...

walla abi ne düşüneceğimiz şu ki; kayseride bulursam uygun S4'lü HTC One S olmazsa uygun bi fiyata SII alcam hayırlısıyla artık :) her hangi bir sorunum aklıma takılan birşey olduğu zaman Allah'ın izniyle pm kutuna düşerim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
walla abi ne düşüneceğimiz şu ki; kayseride bulursam uygun S4'lü HTC One S olmazsa uygun bi fiyata SII alcam hayırlısıyla artık :) her hangi bir sorunum aklıma takılan birşey olduğu zaman Allah'ın izniyle pm kutuna düşerim :)
Her zaman her konuda beklerim kardeşim illa ki telefon olarak gelme her konu diyorum hayırlısı olsun :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Her zaman her konuda beklerim kardeşim illa ki telefon olarak gelme her konu diyorum hayırlısı olsun :)

Allah razı olsun abi, bu arada Kadir Geceniz de mübarek olsun :) / birde abi şimdi ben bu 2 cihazdan birini mutlaka alcam, ve benim ilk deneyimim olcak htc de olsa samsung da olsa ilk kez kullancam bu cihazları hele ki android'i ilk kez kullancam kullanım kolaylığı nasıl 2 cihazın ve androidin? Şimdiden teşekkür ederim abi :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Allah razı olsun abi, bu arada Kadir Geceniz de mübarek olsun :) / birde abi şimdi ben bu 2 cihazdan birini mutlaka alcam, ve benim ilk deneyimim olcak htc de olsa samsung da olsa ilk kez kullancam bu cihazları hele ki android'i ilk kez kullancam kullanım kolaylığı nasıl 2 cihazın ve androidin? Şimdiden teşekkür ederim abi :)
Seninde Kadir Gecen mübarek olsun kardeşim :) Bende Android'e One X le merhaba dedim sıkıntı çekmezsin merak etme zaten alacağın cihazların ikiside seni sıkıntıya sokacak cihaz değil sıkıntın olsa da çözeriz Allah'ın izniyle için rahat olsun :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Seninde Kadir Gecen mübarek olsun kardeşim :) Bende Android'e One X le merhaba dedim sıkıntı çekmezsin merak etme zaten alacağın cihazların ikiside seni sıkıntıya sokacak cihaz değil sıkıntın olsa da çözeriz Allah'ın izniyle için rahat olsun :)

Allah razı olsun abi sağolasın :)

abandonware

abandonware

Üye
zaten S4 işlemciliyi önerdiler şuan 2.El olarak HTC One S(S4 işlemcili olanını) ve Samsung Galaxy SII ilanlarını inceliyorum yani :)

ikinci el alacağına git 0 al bence. çünkü herkes telefonunu senin benim kullandığım gibi kullanmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt