Galaxy S 3 Ve Ekran Çözünürlügü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 3 Ve Ekran Çözünürlügü
Saçma geliypr bana bir çok cihazın 400x800 fakat s3 2 kat çözünürlüge sahip. Çok gereksiz degil mi allah aşkına ? Oyunlar dah o çöznürlük de iyi performans vermezki kalite açısından. 400x800 ile aynı olur neredeyse. Daha o ekran için öyle yüksek kalite de oyunlar çıkmadı. Çok degişik geldi bana :hmmm

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hiç kimse 1280x720 çözünürlük koymasa him kimse o çözünürlükte oyun yapmaz.S3 alanlar deneme tahtası mıdır dersen nexus tan sonra evet diyebilirim.Bir sürü telefon var 1280x720 de zamanla bu çözünürlük mid-range dediğimiz telefonlar olduğu zaman görürsün o kaliteli yapımları.

-----
edit:Muhtemelen gameloft un elinde hazırdır bile :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen anca o kalitede oyun gelcek de oynayacan dan ooo 400x800 bile şuan yeterli ve götürür yani bayaa

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Aman aman bi grafik artışı beklemiyorum zaten.Ama hD ye doğru atılan iyi bir adımdır diyebilirim.(bkz 4inç te fullhd )

cortex47

cortex47

Üye
Saçma geliypr bana bir çok cihazın 400x800 fakat s3 2 kat çözünürlüge sahip. Çok gereksiz degil mi allah aşkına ? Oyunlar dah o çöznürlük de iyi performans vermezki kalite açısından. 400x800 ile aynı olur neredeyse. Daha o ekran için öyle yüksek kalite de oyunlar çıkmadı. Çok degişik geldi bana :hmmm

değil. çünkü telefon çözünürlükleri oyunlar için arttırılmıyor. siz galaxy s2'de bir internet sitesine pinch zoom yaptığınızda pixelleri görürken galaxy s3'te böyle bir durum söz konusu değil. cep telefonları oyunlar için üretilmez, oyunlar cep telefonları için üretilir.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve Suyaka
SilentOne

SilentOne

Üye
+1:oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
Oyun çıkıyor da neden HD çıkıyor düşündün mü?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

değil. çünkü telefon çözünürlükleri oyunlar için arttırılmıyor. siz galaxy s2'de bir internet sitesine pinch zoom yaptığınızda pixelleri görürken galaxy s3'te böyle bir durum söz konusu değil. cep telefonları oyunlar için üretilmez, oyunlar cep telefonları için üretilir.

biliyprum oyun örnegini verdim sadece

- - - Eklendi - - -

Oyun çıkıyor da neden HD çıkıyor düşündün mü?

neden

SilentOne

SilentOne

Üye
ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
haaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt