dersane tavsiye ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
dersane tavsiye ?
benim teyzemin evladı dersaneye başlıyacak ta istanbul beylikdüzünde oturuyor 12.sınıfa geçti dersaneye gidecekte karar veremiyor.bilen varsa yardım edebilir mi ? Fem e gidebilir ama oda 4 milyar filan tabi başka iyi ucuz güzel bir dersane var mı ?

burakkk97

Üye
fem varsa gerisi teferruattir

- - - Eklendi - - -

(veya buna benzer bi sey :))

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
fem mi :kotu:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
orada ne kadarda pahalı.anadolu öğrencisi ise fem iyidır.

Mert

Mert

Üye
Nasıl bir öğrenci olduğuna da bağlı. Eğer gerçekten başarılı, büyük hedefleri olan biriyse final gibi kitle dershanelerine gitmeli. Başarısız, arkadaş ortamlarına çok hızlı dalış yapıp bir daha çıkamayacak tipte biriyse evine yakın veya vip dershanelere gitmeli.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
orta öğrenci ne çok zayıf ne çok iyi düz lise öğrencisi ilk sene kazanması lazım yoksa babası fırına verecek çalışmaya

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bkz: cemaat

15097

15097

Üye
Teyzemin evladı :kop:

- - - Eklendi - - -

Teyzemin evladı :kop:

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
:) biz öyle diyoz ben ona o bana :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
6 senelik dershane tecrübesi 5 ayrı hocadan özel ders almış biri olarak tüm iş öğrencide öğrencinin zihniyetinde yani onun işin bilincinde olup olmadığı 12.sınıf öğrencisi 18 19 yaşındadır sen o adama çalış da diyemezsin eşek kadar adam.Zaten ondan sonra televizyonda ağlıyorlar yok açıkta kaldık bilmemne.
----
Hangi dershaneye giderse gitsin evde tekrar yapıp soru çözmedikte bir halt olmaz.(tekrar yapıp soru çözerse bir halt olabilir)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
şöyle diyim bu sene mat ile felsefe si zayıf gelmiş diğerleri orta

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar fem gerçekten işin içine biraz girdiyseniz anlarsınız ne olduklarını eğer ileride üst düzey biri olmak istiyorsa femi silin listeden

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
çözüm dersanesinden mesaj geldi diye 2.500 milyar oluyormuş çözüm iyi mi

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
fem in eğitimi gerçekten kaliteli

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
kayıtlar ne zamana kadar oluyor bayramdan sonra mi olur

burakkk97

Üye
arkadaşlar fem gerçekten işin içine biraz girdiyseniz anlarsınız ne olduklarını eğer ileride üst düzey biri olmak istiyorsa femi silin listeden

komsumun oglu ilkogretimde yenirenk lisede maltepeye gitti gozluk kullaniyordu bazilarinin gerici dediginiz o cemaat parasini verdi ve cocugun gozunu cizdirdiler ve o simdi askeri universite artik harp okulu mu neyse onda okuyo sorun olmaz yani

Mert

Mert

Üye
Bir çok dershane 2 ay önce falan başladı. Konuları nerden yakalayacak o da var.

- - - Eklendi - - -

Bir çok dershane 2 ay önce falan başladı. Konuları nerden yakalayacak o da var.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
şöyle diyim bu sene mat ile felsefe si zayıf gelmiş diğerleri orta

Felsefeyi salla benim de kötüydü ama soruları çok kolaydır Türkçe sorularından farksızdır.Mat kötü ise işi zor ya öğrenecek yada öbür bildiklerini çok iyi yapacak mat2 falan iyi bilinmesi gerekiyor en ufak rehavete kapıldığınızda unutuyorsunuz(lys de bir sorunun pratik çözümünü unutup limitten türev çözdüm normalde ispat kullanılır bu)

--
Oturup çalışacak cep telefonu pc ve tv yi kaldırdınız mı çocuk kuzu gibi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt