dersane tavsiye ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
çokta farketmez hocaleı iyi olsun yeter ki bunuda orda dersanelere gitmiş öğrencilerden öğrenirsin

spy ghost

spy ghost

Üye
komsumun oglu ilkogretimde yenirenk lisede maltepeye gitti gozluk kullaniyordu bazilarinin gerici dediginiz o cemaat parasini verdi ve cocugun gozunu cizdirdiler ve o simdi askeri universite artik harp okulu mu neyse onda okuyo sorun olmaz yani
o işleri bana anlatma ben o insanlarla 4 sene yaşadım :oke: ayrıca yediğim kabı pislemem merak etme

Duran.Y

Duran.Y

Üye
siyasi düşünceleri herkesi bağlamaz ama adamlar işini ciddi yapıyo, Fem :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
önemli olan kendisi. Gerçekten istiyorsa çoğu dershane faydalı olur

burakkk97

Üye

o işleri bana anlatma ben o insanlarla 4 sene yaşadım :oke: ayrıca yediğim kabı pislemem merak etme

abi alintiyi senden yaptim ama laf baskasinaydi yanlis anlama (kizim sana soyluyom gelin sen anla olayi :oke:)

spy ghost

spy ghost

Üye
abi alintiyi senden yaptim ama laf baskasinaydi yanlis anlama (kizim sana soyluyom gelin sen anla olayi :oke:)

alıntı kime yapıldıysa laf ona gider dikkatli olalım lütfen ayrıca göz çizdime olayları normaldir onlarda sen askeri sınavı kazan sonra bırak kendini şimdi onlar hakkında rahatlıkla bir sayfa yazı yazabilirim iyi ve kötü yönlerini oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Fem en iyisi bence seneye Fem'e devam edeceğim

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Fem dersanesi ayın 23 ünde başlıyormuş onu biliyorum
kazanamazsam diye korkuyor ailesinin parası heba olacak diye korkuyor az para değil 4 milyar

- - - Eklendi - - -

matematiği 9 da iyiydi sonra boşverdi herhalde 2 senedir zayıf geliyor

cast_never

cast_never

Üye
öncelikle merhaba kardesim adam gibi bişeyler ögrenmek olsun adam akıllı istediklerini elde etmek olsun diosan baskalarına kulak asmıcaksın . ben fem diyorum gidipte baskalarını dinleyip yok cemaat yok zart zurt diyip gitmiceksende sen hata etmiş olursun . digerleri cekemediginden konusuyo ...

Lenneth

Üye
Bu sene sinava girmis biri olarak Fen Bilimleri der, gecerim.

Fem'in kaynaklari guzel gozuksede soru tipleri olarak lys ve ygs den epey uzak.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
komsumun oglu ilkogretimde yenirenk lisede maltepeye gitti gozluk kullaniyordu bazilarinin gerici dediginiz o cemaat parasini verdi ve cocugun gozunu cizdirdiler ve o simdi askeri universite artik harp okulu mu neyse onda okuyo sorun olmaz yani

O aile de cemaatten yani haa pardon yeni ismiyle hizmetten :hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Herşey öğrencide bitiyor, ama tavsiye istiyorsan sınav derim. Ben 2 yıl gittim yine gideceğim gayette memnunum :oke:

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
çözüm nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt