sebebini bilmiyorum ama bence xperia s
- - - Eklendi - - -
en azından yeni

radyasyon seviyesini göz önüne alırsak ve teknik özelliklerinde önemli olduğunu düşünürsek tabiki s2 daha iyidir onun 12 MP kamerasına aldanmayın 5 para etmez![]()
Nasil kamerasi bes para etmez,su durumda iphone 4s en iyi telefon bu sony xperia s ondan daha iyi youtubede izledim.telefonun ekrani iphone 4sden daha iyi kamerasiyla yarisamiyan iphone telefonlarini bile geciyor,bisey bilmeden lutfen yazmayin,arastirinda bari oyle yazin arkadasa yardimci olacak yerde daha kafasini karistrip yanlis secim yaptiracaksiniz,s2de baya iyi ama bu sony ocak ayinda cikti ve jb guncellemesini gec caha ilerki guncellemeleride alir,ileriyi dusunuyorsan tabi,ama yine sana kalmis bisey,hem siny tv ye takipta nete ve ps oyunlarini bile oynayabiliyon,daha turkiyede oynanmiyo ama ileride oynanicak ve bu telefon cok satacak ben syleyeyim,iyi dusun kardesim ben sana syleyeyim.
Nasil kamerasi bes para etmez,su durumda iphone 4s en iyi telefon bu sony xperia s ondan daha iyi youtubede izledim.telefonun ekrani iphone 4sden daha iyi kamerasiyla yarisamiyan iphone telefonlarini bile geciyor,bisey bilmeden lutfen yazmayin,arastirinda bari oyle yazin arkadasa yardimci olacak yerde daha kafasini karistrip yanlis secim yaptiracaksiniz,s2de baya iyi ama bu sony ocak ayinda cikti ve jb guncellemesini gec caha ilerki guncellemeleride alir,ileriyi dusunuyorsan tabi,ama yine sana kalmis bisey,hem siny tv ye takipta nete ve ps oyunlarini bile oynayabiliyon,daha turkiyede oynanmiyo ama ileride oynanicak ve bu telefon cok satacak ben syleyeyim,iyi dusun kardesim ben sana syleyeyim.
aslında senin gibi yazıılsa yani artıları ve eksileri yazılsa daha mantıklı olacak xperia s ise niye ? galaksi s2 ise niye ? 
babacan farkındaysan bütçem bu tlefonlara yetiyo demişim. yoksa gider s3 yada one x alırım zaten için rahat olsun !alıyosan s3 alki aldığına deysin ve 4-5 sene kafan rahat olsun...!!!!!
Kardeşim sana güzelce açıklayım. Bende ilk senin gibi ikilemde kalmıştım her neyse. Sony Xperia S'nin avantajları ekranın 720p olması 12mp kamera zart zurt. Kamerası nasıl bilmiyorum ama ekranı seni pişman etmez bugün inceledim daha. Galaxy SII kendimden var bu telefon S3 cıkmadan önce 1 numaraydı desem yanılmam heralde olmasa zaten satış rekorları kırmazdı. Galaxy SII'nin ekranıda seni oldukça tatmin eder her açıdan görebileceğin bir şey hem ekranı dayanıklı Gorilla Glass filan var. Root filan işlerini daha kolay yapabilirsin daha fazla mod çıkartıyorlar üzerine. Ve bildiğiim kadarıyla işlemcisi filan Xperia S'den daha iyi. Xperia S'nin yeni çıkması seni yanıltmasın daha eski yonga seti filan kullanıyor. Bana kalırsa git bir teknolojik markete ikisinide incele tasarımını filan hızını beğendiğini al. Seninde için rahat olsun iki telefonda seni pişman etmez hadi iyi günler kardeşim şimdiden hayırlı olsunbabacan farkındaysan bütçem bu tlefonlara yetiyo demişim. yoksa gider s3 yada one x alırım zaten için rahat olsun !

Kardeşim sana güzelce açıklayım. Bende ilk senin gibi ikilemde kalmıştım her neyse. Sony Xperia S'nin avantajları ekranın 720p olması 12mp kamera zart zurt. Kamerası nasıl bilmiyorum ama ekranı seni pişman etmez bugün inceledim daha. Galaxy SII kendimden var bu telefon S3 cıkmadan önce 1 numaraydı desem yanılmam heralde olmasa zaten satış rekorları kırmazdı. Galaxy SII'nin ekranıda seni oldukça tatmin eder her açıdan görebileceğin bir şey hem ekranı dayanıklı Gorilla Glass filan var. Root filan işlerini daha kolay yapabilirsin daha fazla mod çıkartıyorlar üzerine. Ve bildiğiim kadarıyla işlemcisi filan Xperia S'den daha iyi. Xperia S'nin yeni çıkması seni yanıltmasın daha eski yonga seti filan kullanıyor. Bana kalırsa git bir teknolojik markete ikisinide incele tasarımını filan hızını beğendiğini al. Seninde için rahat olsun iki telefonda seni pişman etmez hadi iyi günler kardeşim şimdiden hayırlı olsun![]()
Android için dedim pardon evet ya unuttum
Galaxy SII bence Xperia S'ten çok daha iyi durumda.Ayrıca Galaxy SII en iyi değildi...Iphone 4S'i ne çabuk unuttunuz -.-

Android için dedim pardon evet ya unuttum![]()