Aynı sorun bendede vardı. Aman dikkat önce sd dosyalarını yedekle! Çünkü farklı apk'ler önceki sd dosyalarını silebiliyor. Sonrada imzamdaki mc3 ana konusuna git ve 1. sayfadaki apk dosyasını dene. Bende işe yaradı.
deniyorum 
rica ederim. bende 2 kere indirmiştim sd'yi
Apkyi degistirdim sdyi sildideniyorum
![]()

rica ederim. bende 2 kere indirmiştim sd'yi![]()

valla ben 5-6 tane apk yükledim bu oldu. sıkma canını araştır biraz. ben xda'da okumuştum mesela benim telefon bu hatayı 1.0.1 üstü versiyonlarda veriyormuş. Hatırladığım kadarıyla s3 kullanıcı klübündede arkadaş çalıştığını söylemişti ilk mesajda ondan link isteyebilirsin.
Yükledim aynı![]()
valla ben 5-6 tane apk yükledim bu oldu. sıkma canını araştır biraz. ben xda'da okumuştum mesela benim telefon bu hatayı 1.0.1 üstü versiyonlarda veriyormuş. Hatırladığım kadarıyla s3 kullanıcı klübündede arkadaş çalıştığını söylemişti ilk mesajda ondan link isteyebilirsin.

rica ederim. nasıl yaptığını söylede başkalarıda yararlansın
yaptım sonunda![]()

rica ederim. nasıl yaptığını söylede başkalarıda yararlansın![]()

teşekkürler
Lucky patcherdan lisans kontrolünü kapattım verileri sildim. Başlangıçta biraz yeniden başlıyor sonra açılıyor![]()

dostum oyunu açmadan dili ingilizce yap.oyunu aç rahat rahat açılır.oyunun içindende oyun dilini ingilizce seç telefonu türkçeye çevir sıkıntı kalmaz ha bide oyun içinde en az 10 tane arkaşdaş ekle rank kaydolmama sorunuda kalmaz

Teşekkür..![]()

Teşekkür..![]()

sağlam hort olmuş yalnız anlından öpüyorum![]()
işte android bölümündesin,elime düştün 
şimdiye kadar hiç uyarı almadım
işte android bölümündesin,elime düştün
![]()