n70 almayı düsünüom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
n70 almayı düsünüom
kardesler n70 almayı düsünüyorum bu telefonun hızı nasıl bilen var mı bi yardımcı olun

worldcild

Üye
hız manasında tahmın ettiğin kadar randıman lamayacagına garantı weririm..öle ahım sahım bi hızı yok ama yınede hızlı yaa

__Midas__

__Midas__

Üye
ben kullandım N70 çok fazla hızlı olduğu sölenemez, ama güzel telefon, ödenen paranın hakkını sonuna kadar veren bir telefon,,

elmyra

Üye
simbian işteee öyle ahım sahım bir hız bekleme ama yinede paranın karsılığını sonunaa kadar alırsın. zaten telefon dediğin söyle kallami bişey olacak dimiii cebinde ağırlığını hissedecen cantandaysa sallladınmı yeri belli olacakk.(sekil olarak çok büyük bir telefon yaaaaa):P:P:P

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız icin tesekkürler

keremerson

keremerson

Üye
tavsiye ederim N70 :yuru

elmyra

Üye
eee all bariii

matrixugur

matrixugur

Üye
bence /73 şuan 606 ytl istersen onu al çift hoperlor garika ses

mekara

Üye
sakın alma derim başka bir şeyde söylemem

mert469

Üye
bence 1 aralıkta n95 8gb çıkçak paran varsa onu al o kadar yoksa n73 me al

nurullah54

Üye
kardeş n 70 adamı kasıo he kullanışlımı desen kullanışlı ama almak istersen n 72 den tek farkı ön kamerası başka bi farkı yok maddi açıyı düşünüosan o teli al daha iii ben ceremesini çekiorum

otoata

otoata

Üye
bende N70 kullanıyorum çokta güzel ama sana tavsiyem al neden he devamlı oyun oynicaksan elindekalır ama ona göre oyunlar yukleyim oynarsan birşeyvik olmaz ama donan yani telefonu kasan oyunlar yüklersen telefon elinde kalır ama telefon alacaksan N70 N72 N73 N80 N95 al derim :D okmi arkadasım....

--------------- Ekleme ---------------

he bide alacaksan ve müzik hastasıysan siyah tasarımlı N70-1 music edition al :D ben onu kullanıyorum standart N70 in ses sürümü 1.451.586.2 iken onunki 2.242.637.8 okmi daha cok ses getiriyo yanında 1 GB hafıza kartı , mutiş bir kulaklık ve CD si ile bilgisayar giriş kablosu (ubs girişli ) ok

--------------- Ekleme ---------------

daha ne diyim yani ;)

youngprogrammer

Üye
çok kaba

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesim

FurkanBilge

Üye
güzel telefon

maxiburak

maxiburak

Üye
al kardeşim bence güzel telefon ama maddiyatın warsa biraz daha para ekle n73 al derim ben sana ama sen güzel mi die soruosan güzel alınacak telefon bu arada arkadaşlar rap le ilgili java teması olan war mı warsa nolur bi konu açsa

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
bende n7o me kullanıyorum ses bakımından gayet güçlü. birde power mp3 ve benzeri bi program kullanırsan dahada güzel oluyor. en çok hoşuma giden kulaklıkları oluyor. ortadaki kumandası sayesinde telefonu eline almadan müziği ve radyoyu kontrol edebiliyorsun. aynı zamanda kumanda üst tarafında ikiye ayrılıyor. yerine daha güçlü başka kulaklıklarda takabilirsin. ayrılan kulaklığı başka bir yerdede kullanabilirsin. verdiğin paranın karşılığını bu telefonda alabilirsin. n73 sertifika alma biraz zor olduğundan her programı yükleyemiyorsun ama ses bakımından n70 ten daha iyi.

keremerson

keremerson

Üye
al al al n70 al

olmadı n73 al

olmadı n serisinin yeni ürününü bekle

olmadı n70 me'de alabilirsin (çok güsel onun tipi, tabi seside ;))

cımbomlu

Üye
    Konu Sahibi
kardes n7o in radyosunda cazırtı oldugunu duydum dogru mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt