bi şaka yaptım o da elimde patladı iyimi :ah
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: gelecek. Genişletmek için tıkla ... Ben W8 e gelecek diye biliyordum ama
otostopçu Üye ynsemrekose' Alıntı: bi şaka yaptım o da elimde patladı iyimi Genişletmek için tıkla ...
kannak98 Üye MasteLaa' Alıntı: Kontrol Paneline tıklayarak Avatar değiştirmeden değişir Genişletmek için tıkla ... saol müdür
MasteLaa' Alıntı: Kontrol Paneline tıklayarak Avatar değiştirmeden değişir Genişletmek için tıkla ... saol müdür
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap 15097' Alıntı: hiç yapmadım canıım. yapar mısın hiç Genişletmek için tıkla ... bir gün sende yaparsın
15097' Alıntı: hiç yapmadım canıım. yapar mısın hiç Genişletmek için tıkla ... bir gün sende yaparsın
otostopçu Üye codblackops2' Alıntı: Avatar değiştirmeden değiştir Genişletmek için tıkla ... değiştirmeden nasıl değiştircek
codblackops2' Alıntı: Avatar değiştirmeden değiştir Genişletmek için tıkla ... değiştirmeden nasıl değiştircek
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gençler kupa'yı cimbom almış Genişletmek için tıkla ... Rezalet bir maçtı
15097 Üye ynsemrekose' Alıntı: aga yalnız bu win8 akıyor ya çabucak alıştım Genişletmek için tıkla ... daha önce vista kullandıysan ve vistayı beğendiysen bunu da beğenmen normal. (yanlıs anlama )
ynsemrekose' Alıntı: aga yalnız bu win8 akıyor ya çabucak alıştım Genişletmek için tıkla ... daha önce vista kullandıysan ve vistayı beğendiysen bunu da beğenmen normal. (yanlıs anlama )
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: damacana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla ... Bak bu iğrençti