telefonum bozuldu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
telefonum bozuldu :(

telefonumun yenı güncellemesını yüklerken ekranı gıttı.bıdaha da acamadım .garantıye verdım 25 gün oldu bugün:hmmmtahmini ne zaman gelır .halledılır mi sizce,okadar zor bırsey mı ya gelmedı hala.telefonunu garantıye verenler ne kadar bekledi ortalama

:bilmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun servise direk versen daha çabuk alırdın kargosudur vs çok uzun zaman alır

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Jitou

Jitou

Üye
Bir kaç güne gelir de tamiri zor bence yapamazlar Bende vermiştim 1 aysonra geldi fakat sorunu çözememişler di bende kaldırıp attım gitti 800tllik telefon :d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bir kaç güne gelir de tamiri zor bence yapamazlar Bende vermiştim 1 aysonra geldi fakat sorunu çözememişler di bende kaldırıp attım gitti 800tllik telefon :d:

Ne güzel Moral veriyorsun İntihar ederse sorumlusu sensin :)

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
garantıde olunca nasıl yapamıyolar
ozaman yenısını versın
tüketıcı hakkı dıye bırsey var yaaa:angry:

hizan

hizan

Üye

telefonumun yenı güncellemesını yüklerken ekranı gıttı.bıdaha da acamadım .garantıye verdım 25 gün oldu bugün:hmmmtahmini ne zaman gelır .halledılır mi sizce,okadar zor bırsey mı ya gelmedı hala.telefonunu garantıye verenler ne kadar bekledi ortalama

:bilmm

eh yani biz burada o kadar diyoruzki böyle bir durumda servise vermeye gerek yok diye yine de servise vermişsiniz en fazla 20 dakikalık işi 15 güne çıkartmışsınız ne diyeyim ki.

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici

5 gün sonra basıyorum orayı :ehe
yenısını ıstıycem gelmezse :eller:

Eğer Telefonda onarılamıycak Fabrika Hatası Varsa Yasal Olarak servise giden Modelin bir üst Modelini vermek Zorunda Şirket He bu arada Sakin ol Şampiyon Bir telefon için adam öldürmeye Değmez

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
eh yani biz burada o kadar diyoruzki böyle bir durumda servise vermeye gerek yok diye yine de servise vermişsiniz en fazla 20 dakikalık işi 15 güne çıkartmışsınız ne diyeyim ki.

nasıl oluyormus ki o 20 dakıkalık iş

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefonu verırken cocugun ömrünü yedım levent :D
ben telefonsuz yapamam ki bana baska verceksınız dımı gelınceye kadar
olmaz yanı duramam ki .d
cocuk baktı baktı bana sonunda verdı ordan bıtane xpressmusıc
fena deıl baska yokmuydu dedım
ama göstermedı dıgerlerını :hih:

Eğer Telefonda onarılamıycak Fabrika Hatası Varsa Yasal Olarak servise giden Modelin bir üst Modelini vermek Zorunda Şirket He bu arada Sakin ol Şampiyon Bir telefon için adam öldürmeye Değmez

tempestshine

tempestshine

Üye
dead flash mıdır nedir onu demek istiyor sanırım

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Adam dükkanı devredip gider Bence Konu oraya doğru gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt