clawiss
Üye
Derbide Başarılar Şanlı GALATASARAY..
Arkadaşlar biraz analiz yapacak olursak Fenerbahçe savunması ve orta sahası çok iyi değil ancak ileri üçlüye dikkat etmek gerek. Ben geçen sezonki GALATASARAY-Fenerbahçe derbileri gibi bu derbide de takımımızın üstün, baskıcı oyununu rakibimize kabul ettireceği inancındayım. Ancak gol yollarında sıkıntı çekebiliriz. Elmander-Umut çok baskı yapan yıldırıcı forvet tipleri fakat bitiricilikleri üst düzey değil. Necati geçen sezon 8 gol attı ancak kaçırdıkları cabası ve iki Fenerbahçe derbisinde de bizi çok sıkıntıya sokmuş bir isimdir. Ben defansımıza güveniyorum yine geçen sezondan gidecek olursak Arenadaki 2-1 yenildiğimiz maçta savunmada hızlı ve çabuk oyuncu sıkıntısı çekmiştik. Dany'nin bu sıkıntıyı çözeceğine şüphem yok ayrıca Hakan Balta'nın yükselen formu ve Semih'in hırslı savaşçı özellikleri savunmamıza güvenimi arttırıyor. Eboue'ye söyleyecek bir şey yok zaten. Orta saha olarak da Fenerbahçe'den çok çok üst seviyelerdeyiz. Kalecimize güvenmeyen GALATASARAYLI da yoktur sanırım. Kısacası Fenerbahçe'dense biz daha favori gibi görünüyoruz. Allah'ın izniyle aslanlarımız bu kupayı da alacaktır. Kupaların efendisi Fatih TERİM ve yüreğini ortaya koyan bütün aslanlarımıza başarılar..
SAYGILARIMLA..
SAYGILARIMLA..

çok komiksin Ali Samiyeni babamızın hayrına verecek değildik ya? Emin ol bu işi yapanlar kar etti sen böyle şeyler düşünme sizin stat da güzel