Derbide Başarılar Şanlı GALATASARAY..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Derbide Başarılar Şanlı GALATASARAY..
Arkadaşlar biraz analiz yapacak olursak Fenerbahçe savunması ve orta sahası çok iyi değil ancak ileri üçlüye dikkat etmek gerek. Ben geçen sezonki GALATASARAY-Fenerbahçe derbileri gibi bu derbide de takımımızın üstün, baskıcı oyununu rakibimize kabul ettireceği inancındayım. Ancak gol yollarında sıkıntı çekebiliriz. Elmander-Umut çok baskı yapan yıldırıcı forvet tipleri fakat bitiricilikleri üst düzey değil. Necati geçen sezon 8 gol attı ancak kaçırdıkları cabası ve iki Fenerbahçe derbisinde de bizi çok sıkıntıya sokmuş bir isimdir. Ben defansımıza güveniyorum yine geçen sezondan gidecek olursak Arenadaki 2-1 yenildiğimiz maçta savunmada hızlı ve çabuk oyuncu sıkıntısı çekmiştik. Dany'nin bu sıkıntıyı çözeceğine şüphem yok ayrıca Hakan Balta'nın yükselen formu ve Semih'in hırslı savaşçı özellikleri savunmamıza güvenimi arttırıyor. Eboue'ye söyleyecek bir şey yok zaten. Orta saha olarak da Fenerbahçe'den çok çok üst seviyelerdeyiz. Kalecimize güvenmeyen GALATASARAYLI da yoktur sanırım. Kısacası Fenerbahçe'dense biz daha favori gibi görünüyoruz. Allah'ın izniyle aslanlarımız bu kupayı da alacaktır. Kupaların efendisi Fatih TERİM ve yüreğini ortaya koyan bütün aslanlarımıza başarılar..

SAYGILARIMLA..

MaxipmaN

Üye
şu fenerde ne varsa bi yenemiyolar

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bugün o kupayı alıcaz alnımızın akıyla

zordayim

zordayim

Üye
şu fenerde ne varsa bi yenemiyolar

Yurek var. Tum saldirilara karsi milli mucadele ruhu var. Ha bu sene feneri o hale getirmeselerdi yine sampiyon olamazdiniz. Bu halde bile sizle kafa kafaya catir catir oynadi!!

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Yurek var. Tum saldirilara karsi milli mucadele ruhu var. Ha bu sene feneri o hale getirmeselerdi yine sampiyon olamazdiniz. Bu halde bile sizle kafa kafaya catir catir oynadi!!

öyle düşünüyorsan Galatasaray da iki sene önce 8. olmuştu ki bu 8.'lik de son haftalarda alınan galibiyetlerle geldi biz de o durumdan çıkıp şampiyon olduk bir senede

m542tf

m542tf

Üye

öyle düşünüyorsan Galatasaray da iki sene önce 8. olmuştu ki bu 8.'lik de son haftalarda alınan galibiyetlerle geldi biz de o durumdan çıkıp şampiyon olduk bir senede

iki konu arasında pire ile deve arasındaki kadar fark var, karıştırmayın. İki takımada başarılar.

zordayim

zordayim

Üye

Guldum :)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi

Ben de sizin yok yere şampiyonluk kutlamanız (Bursanın şampiyonluğu) şike yapan takımınızın adına leke süren başkanınıza destek vermenize Fenerbahçelilik durusunun ne olduğunu her defasında kanıtladığınıza (polis arabasını yakmak, polislere saldırmak) 30 yıl Türkiye Kupası alamamanıza daha da sayarım isterseniz bütün bunlara karşı her muhabbette biz sizi 6-0 yendik demenize az gülmedim ;)

• Beğen
Tepkiler: CilginTurk1- ve turker10
Duran.Y

Duran.Y

Üye

Herkes hakettiğini yaşar.

- - - Eklendi - - -

Ben de sizin yok yere şampiyonluk kutlamanız (Bursanın şampiyonluğu) şike yapan takımınızın adına leke süren başkanınıza destek vermenize Fenerbahçelilik durusunun ne olduğunu her defasında kanıtladığınıza (polis arabasını yakmak, polislere saldırmak) 30 yıl Türkiye Kupası alamamanıza daha da sayarım isterseniz bütün bunlara karşı her muhabbette biz sizi 6-0 yendik demenize az gülmedim ;)

Adamsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: clawiss
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi

iki konu arasında pire ile deve arasındaki kadar fark var, karıştırmayın. İki takımada başarılar.

satmasaydınız futbolcularınızı namus davanızı çekmeseydiniz şike yapmadıysanız o zaman fark ortadan kalkardı iki sorunsuz takım olurduk sizin durumunuz biraz hem suçlu hem güçlü hesabı :) iyi dileklerin için sağol iki takıma da başarılar :)

zordayim

zordayim

Üye
Konusmaya gerek yok ligden dusme potasina girdiniz donemden sonra fenere kulp takip sampiyon oldugunuzu herkes cok iyi biliyor ayrica devlet parasiylada stad yapatak kasanizi doldurursunuz bundan sonra.

Ha birde begenmediginiz aziz yildirimin emekleri gecen milli atletler bugunlerde nedense madalya aliyor. O zaman bu gurur hepimizin demesini biliyosunuz ama turk sporuna emegi gecen adama yapmadiginiz yok.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
:D çok komiksin Ali Samiyeni babamızın hayrına verecek değildik ya? Emin ol bu işi yapanlar kar etti sen böyle şeyler düşünme sizin stat da güzel :D :D

jackalmami

jackalmami

Üye
başarılar...

hidayet02

hidayet02

Üye
Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: .Kerasus.
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Başladı başlıyacak:)

codblackops2

codblackops2

Üye
Tartışma çıkacağı belliydi :islik

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
EN BÜYÜK FENERBAHÇE :D :aman2:

hidayet02

hidayet02

Üye
Mert'in Hatası Sonucu Dakika 19'da Umut Bulut Golü Attı...

Galatasarat 1-0 Fenerbahçe

Not: Volkan'ın Omuzu Çıktmış.

Maç Sahaya Atılan Meşaleler Sonucu Durdu...

Dakika 22 Maç Tekrar Başladı...

- - - Eklendi - - -

Dakika 32 Elmander Mert'le Karşı Karşıya Kaldı. Topu Dışarı Attı...

Dakika 33 Alex'in Şutu Dışarı Çıktı...

- - - Eklendi - - -

Dakika 39 Alex'in Ortasında Egemen'in Kafa Vuruşu Dışarı Çıktı...

- - - Eklendi - - -

Yan Hakem 7 Dakika Uzatma İşaret Etti...

Dakika 45+1 Alex'in Ortasında Emre Çolak'a Çarpan Top Ağlara Gitti...

Galatasaray 1-1 Fenerbahçe

- - - Eklendi - - -

İlk Yarı Sonucu: Galatasaray 1-1 Fenerbahçe.

İlk Yarıda Tek Kartı Alex Gördü. Sarı Kart.

turker10

turker10

Üye
çok acımasız olmuşsun...:ehe

• Beğen
Tepkiler: clawiss
codblackops2

codblackops2

Üye
alexin golü güzeldi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt