üyelere ne oluyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye

geçtim en azından onun bende de kurulu olması gerekirdi.

Ben karışmam artık. Sabahtan beri hertürlü hareketini izlyiorum + disklerinin yarısını kendime kopyaladım. Şimdi keylogger yollamaya çalışıyorum onuda başarırsam şifren , kullanıcı adın elimde :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

Ben karışmam artık. Sabahtan beri hertürlü hareketini izlyiorum + disklerinin yarısını kendime kopyaladım. Şimdi keylogger yollamaya çalışıyorum onuda başarırsam şifren , kullanıcı adın elimde :ehe
Hakan burda olsaydı iyi gülerdi bana bunu dediğin için :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Tanımazsınız boşverin :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D Tamam.

anılbaran

anılbaran

Üye
ben tanıyom

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benim anlamadığım gereksizler bölümünde takılan Bartu abim ( GuitaristBoy ) Gereksiz mesajlardan ban yiyor bu nasıl iş yahu :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
guitaristboy,codblackops2,türe,nokia_belle vs. daha adını sayaamadığım niceleri hepsi banlı... hayırdır toplu soyguna mı karıştınız ne oldu? yada bu forumun hali ne böyle? yöneticilerin sıra dayağına mı çekmesi gerekli sopa: kim açıklayabilir? kısacası; ne ayaksınız?

:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
guitaristboy,codblackops2,türe,nokia_belle vs. daha adını sayaamadığım niceleri hepsi banlı... hayırdır toplu soyguna mı karıştınız ne oldu? yada bu forumun hali ne böyle? yöneticilerin sıra dayağına mı çekmesi gerekli sopa: kim açıklayabilir? kısacası; ne ayaksınız?

Al benden de o kadar.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt