üyelere ne oluyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
üyelere ne oluyor!!!
guitaristboy,codblackops2,türe,nokia_belle vs. daha adını sayaamadığım niceleri hepsi banlı... hayırdır toplu soyguna mı karıştınız ne oldu? yada bu forumun hali ne böyle? yöneticilerin sıra dayağına mı çekmesi gerekli sopa: kim açıklayabilir? kısacası; ne ayaksınız?

spy ghost

spy ghost

Üye
sopa: ilk defa senin yanındayım

MrTech

MrTech

Üye
Beyler Ozan Askere Gidiyor Modlara Dalalım Derim :ehe sopa: sopa: sopa: sopa: sopa: sopa: sopa: sopa: sopa: sopa:

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve jackalmami
anılbaran

anılbaran

Üye
rahat durmazlarsa laf sokup tartışmaya girerselerse banlanırlar olay bu

spy ghost

spy ghost

Üye

niye rahat durmuyorsunuz?... rahatlık batması durumumu var sizde de? sonuçta diğer üyeleri de etkiliyor. aktif olan bir insan banlandı mı ister istemez arıyorsun onu.

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun
geçti zaten :) aktif olan insan banlatmak şöyledir eğer harbiden bana ters ise örneğin şehit haberleri çoğalınca haber köşesi kaynar ve bir sazan gelip haberde kasıtlı örgüt propagandası yapar fakat ban alacak şekilde değildir bunu kışkırtırsın ve hemen troll oltaya gelir :ehe tabi bu herkese değil sadece örgüt yandaşlarına uygulanması zevkli

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

geçti zaten :) aktif olan insan banlatmak şöyledir eğer harbiden bana ters ise örneğin şehit haberleri çoğalınca haber köşesi kaynar ve bir sazan gelip haberde kasıtlı örgüt propagandası yapar fakat ban alacak şekilde değildir bunu kışkırtırsın ve hemen troll oltaya gelir :ehe tabi bu herkese değil sadece örgüt yandaşlarına uygulanması zevkli

dikkat et oltaya düşürmeye çalışırken düşmeyesin :naughty:
bkz: ava giden avlanır...
:ehe

spy ghost

spy ghost

Üye

dikkat et oltaya düşürmeye çalışırken düşmeyesin :naughty:
bkz: ava giden avlanır...
:ehe
benimle uğraşan çok ta oltaya gelmiyorum kelimeler itinayla seçilir :ehe geçen bi tanesi geldi banımı açın diyor :d:

Metin MF

Metin MF

Üye
Yönetime darbe yapalım başa geçelim :eller:

anılbaran

anılbaran

Üye
rahat duracaklar durmazlarsa ban "bitti"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt