MasteLaa
Üye
Galaxy S III vs HTC One X..Fotoğraf kalite karşılaştırması..
Merhaba öncelikle
HTC One X bilindiği gibi 4.0.4 güncellemesini aldı.Peki fotoğraf kalitesi ne derece değişti..Sağolasun Tarık abimde ( DreaMagiC ) Gs3 ve One X var ikisi ile aynı mesafeden çektiği 2 karşılaştırma fotoğrafı var..Paylaşmak istedim sizler ile 
Burada S3 ile çekilmiş bir fotoğraf..
Bu da One X ile çekilen fotoğraf..
Bunlardan sonra bir de bir diğer çekim modu olan Makro Çekim var.
Bu S3 ile çekilen fotoğraf..
Bu da One X ile çekilen fotoğraf...
Bu arada alttaki makro çekimlerde aynı uzaklıktan çekilmiştir s3'ün yakın durmasının nedeni lens genişliği..
Bu arada tekrar belirteyim One X in son güncellemesinden sonra çekilmiştir fotoğraflar..Yani 4.0.4 de
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HDR fotoğraflar çekilmiştir karşılaştırmaya ekledim
Buyurun
Galaxy S III HDR Fotoğraf
Şimdi de One X HDR
Bunlar HDR arkadaşlar
HDR yi kısaca anlatayım fotoğraflarda özellikle karanlık ve aydınlık arasındaki farklar belirler
Fotoğrafların sağ üstüne ve ortadaki ağaca bakarsanız daha iyi anlaşılır
Tarık abime teşekkür ediyorum bu fotoğraflar için HDR yi durgun olarak yakalandığı zaman çekilmeli ve abim bunu başarmış tebrikler
Bunun yanında 2 yeni fotoğraf ile Makro modları tekrar başka foto ile ekledim
Onlar da buyurun
Galaxy S3 Makro
Bu da One X makro
Tarık abime bugün koyduğum fotoğraflar için de ayrıca teşekkür ediyorum 2 cihazda mevcut onda bu yüzden güzel karşılaştırma açısından
İyi Forumlar ...
HTC One X bilindiği gibi 4.0.4 güncellemesini aldı.Peki fotoğraf kalitesi ne derece değişti..Sağolasun Tarık abimde ( DreaMagiC ) Gs3 ve One X var ikisi ile aynı mesafeden çektiği 2 karşılaştırma fotoğrafı var..Paylaşmak istedim sizler ile 
Burada S3 ile çekilmiş bir fotoğraf..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da One X ile çekilen fotoğraf..
Bunlardan sonra bir de bir diğer çekim modu olan Makro Çekim var.
Bu S3 ile çekilen fotoğraf..
Bu da One X ile çekilen fotoğraf...
Bu arada alttaki makro çekimlerde aynı uzaklıktan çekilmiştir s3'ün yakın durmasının nedeni lens genişliği..
Bu arada tekrar belirteyim One X in son güncellemesinden sonra çekilmiştir fotoğraflar..Yani 4.0.4 de

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HDR fotoğraflar çekilmiştir karşılaştırmaya ekledim
Buyurun
Galaxy S III HDR Fotoğraf
Şimdi de One X HDR

Bunlar HDR arkadaşlar
HDR yi kısaca anlatayım fotoğraflarda özellikle karanlık ve aydınlık arasındaki farklar belirler
Fotoğrafların sağ üstüne ve ortadaki ağaca bakarsanız daha iyi anlaşılır
Tarık abime teşekkür ediyorum bu fotoğraflar için HDR yi durgun olarak yakalandığı zaman çekilmeli ve abim bunu başarmış tebrikler
Bunun yanında 2 yeni fotoğraf ile Makro modları tekrar başka foto ile ekledim
Onlar da buyurun
Galaxy S3 Makro

Bu da One X makro
Tarık abime bugün koyduğum fotoğraflar için de ayrıca teşekkür ediyorum 2 cihazda mevcut onda bu yüzden güzel karşılaştırma açısından
İyi Forumlar ...