Galaxy S III vs HTC One X..Fotoğraf kalite karşılaştırması..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III vs HTC One X..Fotoğraf kalite karşılaştırması..
Merhaba öncelikle :) HTC One X bilindiği gibi 4.0.4 güncellemesini aldı.Peki fotoğraf kalitesi ne derece değişti..Sağolasun Tarık abimde ( DreaMagiC ) Gs3 ve One X var ikisi ile aynı mesafeden çektiği 2 karşılaştırma fotoğrafı var..Paylaşmak istedim sizler ile :)

Burada S3 ile çekilmiş bir fotoğraf..

Bu da One X ile çekilen fotoğraf..

Bunlardan sonra bir de bir diğer çekim modu olan Makro Çekim var.

Bu S3 ile çekilen fotoğraf..

Bu da One X ile çekilen fotoğraf...

Bu arada alttaki makro çekimlerde aynı uzaklıktan çekilmiştir s3'ün yakın durmasının nedeni lens genişliği..

Bu arada tekrar belirteyim One X in son güncellemesinden sonra çekilmiştir fotoğraflar..Yani 4.0.4 de :ok2:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HDR fotoğraflar çekilmiştir karşılaştırmaya ekledim :) Buyurun :)

Galaxy S III HDR Fotoğraf

Şimdi de One X HDR :)

Bunlar HDR arkadaşlar :) HDR yi kısaca anlatayım fotoğraflarda özellikle karanlık ve aydınlık arasındaki farklar belirler :) Fotoğrafların sağ üstüne ve ortadaki ağaca bakarsanız daha iyi anlaşılır :) Tarık abime teşekkür ediyorum bu fotoğraflar için HDR yi durgun olarak yakalandığı zaman çekilmeli ve abim bunu başarmış tebrikler :)

Bunun yanında 2 yeni fotoğraf ile Makro modları tekrar başka foto ile ekledim :) Onlar da buyurun :tebessüm:

Galaxy S3 Makro :)

Bu da One X makro :)

Tarık abime bugün koyduğum fotoğraflar için de ayrıca teşekkür ediyorum 2 cihazda mevcut onda bu yüzden güzel karşılaştırma açısından :)

İyi Forumlar ... :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

El-CD

El-CD

Üye
netleme konusunda s2 deki sıkıntı s3de de var anlaşılan

incitemfm

incitemfm

Üye
netleme sorunu güncellemeyle düzelir inşallah benimde sinirimi bouyo

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben bu fotoları objektif olarak çektim ve elimde aynı modda 5 tane foto var toplam iki modda 10 tane fotovar. En iyisini seçerek Fatih'e attım o da ekledi. Sırf taraflı çekildi denmesin diye 5 er tane çektim ve içlerinden en iyisini seçtim eklendi inşallah yararlı olmuştur saygılar...

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
sonyde böyle çok parlak çekiyo
12 mp Xperia S ve 4S karşılaştırınca aradaki fark belli oluyor.

- - - Eklendi - - -

Ben bu fotoları objektif olarak çektim ve elimde aynı modda 5 tane foto var toplam iki modda 10 tane fotovar. En iyisini seçerek Fatih'e attım o da ekledi. Sırf taraflı çekildi denmesin diye 5 er tane çektim ve içlerinden en iyisini seçtim eklendi inşallah yararlı olmuştur saygılar...
Allah razı olsun abim..Sen çekersen buraya ekleyeceğim :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
parlaklık ayarı yapılınca one x sgs3e bin basar

incitemfm

incitemfm

Üye
şu jb ile bi ayar çekseler kameralara. nexusda stabillik dışında kameradada gelişim var baya

15097

15097

Üye
S III daha güzel çekiyor :)

incitemfm

incitemfm

Üye
iki telefonada bi kamera ayarı lazım biri çok parlak biri çok karanlık

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bence One X daha güzel çekmiş.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
One X'in çektiği fotoğraflar tartışmasız daha iyi ve daha gerçekçi.Teşekkürler Fatih :oke:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt