arkadaşlar bu duruma çözümü olan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu duruma çözümü olan
telefona hard format atacağım fakat telefon hafızasinda bir kaç uygulama var bunlar silinecek bunun için bunları hafıza kartına nasıl atabiliriz bide hani yeniden yükle derseniz gercekten uzun iş opera minide örneğin telefon hafızasında silersem kısayollar kaydedilmiş sayfalar hep gidecek ama hafıza kartına atarsak kurtulur bilen söylerse çok makbule geçer sağolun şimdiden

goktas19

goktas19

Üye
Yedekleme de şansını dene bir istersen ama tam olarak bilmiyorum ise yarar birde opera olayına gelince kendine üyelik aç otomatik kısayollarıni koruyor zaten

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
yedeklemeyle olmuyorda bu opera mini yi yapsam iyi olur acaba üyelik ücretli falan değildir demi

serhat1410

serhat1410

Üye
uyelik ucretlı değil zaten format at terrardan frumdan opera mınını yükle uysen uyeliği giriş yap yetr

sinanorta

sinanorta

Üye
Hatırladığım kadarıyla nokia suite programından programlarını falan yedekleyebiliyorsun.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
googleden denemedigım yol kalmadı opera miniye nasıl üye okunuyor bulamadım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yedekleme yapmak içinse opera link'i aç ve açılan sayfada üye ol yazar oradan hesap oluşturabilirsin...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol

yaren_dede

yaren_dede

Üye
format atmadan önce programı tekrar indir ve hafıza kartına yükle dostum sorununu bu şekilde çözebilirsin

acuxx

acuxx

Üye
yedekleme diye bişey var teleonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt