Katılıyor musunuz? !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bu söze katılıyor musunuz?

• Kesinlikle

Kullanılan: 13 92.9%
  • Hayır

Kullanılan: 1 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:allalla:

larten123

larten123

Üye
Katılıyorum ama mobilim:ah

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

TransformerS34

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Barışı sağlamanın tek yolu yine savaşmaktan geçiyor. Hakla batılı ayırmak için savaş şart, kalbi mühürlenmişleri sözle dize getiremezsin.

Ancak, barış getireceğim diye kırıp dökmekte barış istenilmediğini gösteriyor. Amerikanın yaptığı budur.

Osman devleti, savaşla girdiği yerlerde sivilleri katletmezdi, orduyla savaşırdı, esir aldıklarına bile misafirperverdi. Böylece dünyanın yarısını fethetti. Osmanlı girdiği yerlere savaşla girse de gönülleri de fethediyordu :oke:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Barışı sağlamanın tek yolu yine savaşmaktan geçiyor. Hakla batılı ayırmak için savaş şart, kalbi mühürlenmişleri sözle dize getiremezsin.

Ancak, barış getireceğim diye kırıp dökmekte barış istenilmediğini gösteriyor. Amerikanın yaptığı budur.

Osman devleti, savaşla girdiği yerlerde sivilleri katletmezdi, orduyla savaşırdı, esir aldıklarına bile misafirperverdi. Böylece dünyanın yarısını fethetti. Osmanlı girdiği yerlere savaşla girse de gönülleri de fethediyordu :oke:
Sağol Furkan :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
Katılıyorum :oke:

cukuleaks

Üye
Kesinlikle katılıyorum tabikide :oke:

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye

Cok İyiydin. :)

Metin MF

Metin MF

Üye
ben katılmıyorum

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

tabi :) barış için savaşmak bana çok mantıksız geliyor.

Barış çıkarların doğrultusunda işine gelen bir tür antlaşmadır zaten. Unutmamak gerekir ki antlaşmalar bir söz ile bitebilir ve ayrıca kimse çıkarı olmadığı halde savaşa girmez kardeşim. Bu yüzden hazır olduğunu güçlü olduğunu daima göstermen gerekir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Barış çıkarların doğrultusunda işine gelen bir tür antlaşmadır zaten. Unutmamak gerekir ki antlaşmalar bir söz ile bitebilir ve ayrıca kimse çıkarı olmadığı halde savaşa girmez kardeşim. Bu yüzden hazır olduğunu güçlü olduğunu daima göstermen gerekir.

:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt