avcitalip
Üye
Hangisini Alıyım ?
1 - öncelikle demin gezerken şöyle bir batarya gördüm 3 kelimeyle What is This ? diyorum 
bu batarya çok büyük olduğu ve çok kaba durduğu için bunu düşünmüyorum aslında
fiyat : 50 TL
2 - 2000 mAh POWERBANK Bataryalı kılıf + 1650 mAh kendi bataryası = 3650 mAh toplam depolama
bu aklıma yatıyor ama 3. tercih sanki biraz daha mantıklı hem bu kılıfların ortalama ömrü 1 yılmış
fiyat : 100 TL
3 - tanesi 30 TL den 2 Tane 1650 mAh batarya alıp cüzdanımda taşımak
1650 + 1650 + 1650 = 4950 mAh 
bunu internetten almıyacağım burada daha ucuz çünkü gittigidiyor'da 50-60 TL den satılıyorlar
2x batarya fiyat : 60 TL
(içindeki batarya ile toplam 3 tane oluyor)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aslına bakarsanız kılıf kullanmayı sevmem hatta nefret ederim diyebilirim bu telefonu ben kullanmak için aldıysam kullanırım yok şurasına bişey olacak yok şurası çizilecek kırılacak falan umrumda değil inşaatçıların pikapları gibi 2-3 yıl kullanırım sonra zaten eskir telefoncular alırsalar satarım almazsalar bir köşede dururlar mesela 6260 olduğu gibi yani o yüzden bataryalı kılıfa çok sıcak bakmıyorum
kılıflar 2-3 mm lik telefonu yapıyorlar 2-3 cm buda beni sinir ediyor
birde koruyucu jelatin koyuyorlar acayip sinir oluyorum zaten onun camı gorilla glass sanki ace,wonder falan kullanıyoruz
hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum !

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu batarya çok büyük olduğu ve çok kaba durduğu için bunu düşünmüyorum aslında

fiyat : 50 TL
2 - 2000 mAh POWERBANK Bataryalı kılıf + 1650 mAh kendi bataryası = 3650 mAh toplam depolama
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu aklıma yatıyor ama 3. tercih sanki biraz daha mantıklı hem bu kılıfların ortalama ömrü 1 yılmış

fiyat : 100 TL
3 - tanesi 30 TL den 2 Tane 1650 mAh batarya alıp cüzdanımda taşımak
1650 + 1650 + 1650 = 4950 mAh 
bunu internetten almıyacağım burada daha ucuz çünkü gittigidiyor'da 50-60 TL den satılıyorlar
2x batarya fiyat : 60 TL
(içindeki batarya ile toplam 3 tane oluyor)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aslına bakarsanız kılıf kullanmayı sevmem hatta nefret ederim diyebilirim bu telefonu ben kullanmak için aldıysam kullanırım yok şurasına bişey olacak yok şurası çizilecek kırılacak falan umrumda değil inşaatçıların pikapları gibi 2-3 yıl kullanırım sonra zaten eskir telefoncular alırsalar satarım almazsalar bir köşede dururlar mesela 6260 olduğu gibi yani o yüzden bataryalı kılıfa çok sıcak bakmıyorum
kılıflar 2-3 mm lik telefonu yapıyorlar 2-3 cm buda beni sinir ediyor
birde koruyucu jelatin koyuyorlar acayip sinir oluyorum zaten onun camı gorilla glass sanki ace,wonder falan kullanıyoruz
hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum !

Android böyle kuzum naparsın 
klima'nın yanında kullanmak zorundayım ayrıca çünkü ozaman ısı derecesi fazla yükselmiyor ama bir ara odamın kapısını kapatıp denedim elim yanıyordu