Rica Etsem Gözatarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Rica Etsem Gözatarmısınız?
Arkadaşlar bende samsung galaxy s wifi 5.0
tablet
var. Ben bunu odin
yardımıyla
1 ay önce 2.3.6 sürümüne güncelledim fakat bu güncelleme türkiyede yayınlanmış değildi.Şimdi froyo dan daha yavaş çalıştığını fark ettim.Ben eski froyoya geri dönmek istiyorum fakat ben hiç bir rom sitesi felan bilmiyorum rica etsem bana
uygun
foroyo romunu bulabilirimsiniz acil olarak lazım.Başka öneriler önermeyin.Lütfen bulabiliebilen varsa çok sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Yahu hiç kimsede yok bu sürüm ya lütfen yardım edin yalvarırım size eyer yoksa yok deyin ya offffffff :(

Troll_Face

Troll_Face

Üye
bi dakika bakıyorum hemen

- - - Eklendi - - -

kardeş şuan mobilim onun için fazla araştıramadım malesef froyo bulamadım ama 2.3.5 buldum
link= http://hotfile.com/dl/146338644/
a3ad2a6/G70XXKPF_G70XXKPF_
XEF.zip.html

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben garantiyi geri almak istiyorum zaten şu an 2.3.6 var ama yine konuma bakıp cevap yazdığın için çok ama çok teşekkür ederim. Gingerbread güncellemesi türkiyede yayınlanmadığı için garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Başka yardım edecek olursa çok sevineceğim.Bir Sorum daha olacak galaxy s telefonun 2.2 froyo romu samsung galaxy wifi 5.0 içi,n olurmu acaba?

- - - Eklendi - - -

Veya garantiyi nasıl getiririm geri?

Troll_Face

Troll_Face

Üye
malesef galaxy s romu seninkine uymaz telefon brick felan olur samsungio diye bi forum var orda gördüm hayalci diye bir arkadaş telefonu rootlu ve custom rom yüklü şekilde garantiye göndermiş telefonu tamir etmişler telefonu almak üzereymiş

- - - Eklendi - - -

malesef galaxy s romu seninkine uymaz telefon brick felan olur samsungio diye bi forum var orda gördüm hayalci diye bir arkadaş telefonu rootlu ve custom rom yüklü şekilde garantiye göndermiş telefonu tamir etmişler telefonu almak üzereymiş

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Ok üzülmüyorum ozaman. :) Beni mutlu ettiğin için teşekkürler....

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca konuma cevap verdiğin içinde :)

fnldstntn

Üye
Sammobile ile xda yı epey aradım fakat 2.3.6 da aşağısını bulamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...