TTNET'ten Şikayetçi OLanLar Buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

plusnettr

plusnettr

Üye
Online İşlem Merkezi ve kota sorgulama sayfasına hala girebiliyorum. Üyeliğiniz iptal edildi dediler bu gün ana merkezinde. Ayın 1inden bu yana iptal edilmiş mi edilmemiş mi hala anlayamadım. Düş yakamdan artık sanal soyguncu.

Evet. Geçen gün aradıktan sonra babamı ikna edememelerinin ardından 7 senelik ilişkimizin sonuna geldik. Şu anda ne online işlem ne de kota takip sayfası açıyor. Kah güldük kah ağladık, modem fişini çektik taktık bir birlikteliğin daha sonuna geldik. Güle güle TTNet, hoşgeldin Turkcell 3G

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Turkcell 3G nasıl? Kotası/hızı filan?

plusnettr

plusnettr

Üye
Turkcell 3G nasıl? Kotası/hızı filan?

Şu anda 12 Aylık Sınırsız Kampanyasından yararlanıyorum. Bazen telefonumdan wifi paylaşımı ile bazen VINN cihazı ile kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir şekilde kopma vs problemleri yaşamadım. Hemde internete olan bağımlılığımı biraz azaltmak istedim. :ehe

Şu anda hıza bakarsak en düşük şu;

En yüksek ise bu;

Tabi bunlar 1GB kotasını aşana kadar sonrasında ise 112-114 Kbps arasında telefondan nette gezmek için yeterli düşük kapasitede yayın yapan online radyoları dinlemek için ideal bir hız kalıyor. 1GB bana yetiyor şu anda 8 günüm kaldı paketin yenilenmesine hala 400 küsür MB'ım var. Tabi sahur paketi de duruyor hala iptal etmedi sağolsun. :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Avea'nın sınırsız internet adı altında 2GB kotası var o daha iyi duruyor :hmmm Hem hız 800-900Kb/s download aynı hızda upload :hmmm

plusnettr

plusnettr

Üye
Bu testleri aldığım esnada sinyal seviyesinin %25-30 civarlarında olduğunu da belirteyim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:hmmm

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
internette sürekli kopma yaşadıım için sürekli müşteri temsilcilerini arıyorum ancak ilk başta modem ve bilgisayar kaynaklı olabilir diyorlar biraz üstlerine gidince arıza kaydı alınmıştır diyorlar teknik servis hatlarınızı kontrol edecek diyorlar telefon hattını kontrol etmek için teknik servis yollayacağız diyorlar ama teknik servisin evime gelip gelmediğinden haberim bile olmuyor 2seneden beri kopma problemeri yaşıyorum eskiden 1-2 saatte bir olurken şimdi internet 5dkda bir gidip geliyor arayıp kapattırmak istediğimizde ise yok taahhüttür yok sözleşmedir kapattırmamıza imkan vermiyorlar bıktım artık şu lanet ttnetten de onun müşteri temsilcilerinden de üstüne bir de kandırmaya çalışıyorlar modemdir splitterdır bilgisayardır hadi modemi splitteri anladım ama bilgisayarda problem olsa modemdeki adsl ışığı yanar kaldıki o bilgisayardan bağlanamasam başka bilgisayardan bağlanırım ayrıca evimde 3 modem 5 splitter var ttnet sağolsun.d-smart nete geçmeyi planlıyorum

matt.yamato

matt.yamato

Üye
bana da 12 aylık sözlesme yaptınız dediler .17 ay geçtikten sonra kapattım diye sözlesmeyi bozdun deyip ceza faturası kesmişler .ne nalet bir firmaymıs arkadas bu .aldıgım yere gittim öyle sey olmaz diyolar .lafı söyleyen kendileri ama inkar ediyorlar .
bulasmamıs olanlara tavsiyem asla ama asla t sine dahi bulasmasın .

Xelord

Xelord

Üye
Konuyu gördüm hemen girdim. Bizim 2yıllık bir sözlememiş vardı. Kotalı tarife... Sürekli bizi arayıp sınırsıza geçin diyip durdular. Sonra biz sınırsıza geçtik. Diğer sözleşme iptal oldu doğal olarak yeni sözleşme yapıldı. Ama biz diğer sözleşme de 2yıllık diye taahütte bulunmuşuz. İlk ay 170lira fatura geldi. Böyle saçma şey olabilir mi? Ayrıca geçerken de insan bir uyarır. Sordum ben bir de diğeri noluyor diye, bir sorun yok dediler.
Zaten 8mbite KADAR !

- - - Eklendi - - -

internette sürekli kopma yaşadıım için sürekli müşteri temsilcilerini arıyorum ancak ilk başta modem ve bilgisayar kaynaklı olabilir diyorlar biraz üstlerine gidince arıza kaydı alınmıştır diyorlar teknik servis hatlarınızı kontrol edecek diyorlar telefon hattını kontrol etmek için teknik servis yollayacağız diyorlar ama teknik servisin evime gelip gelmediğinden haberim bile olmuyor 2seneden beri kopma problemeri yaşıyorum eskiden 1-2 saatte bir olurken şimdi internet 5dkda bir gidip geliyor arayıp kapattırmak istediğimizde ise yok taahhüttür yok sözleşmedir kapattırmamıza imkan vermiyorlar bıktım artık şu lanet ttnetten de onun müşteri temsilcilerinden de üstüne bir de kandırmaya çalışıyorlar modemdir splitterdır bilgisayardır hadi modemi splitteri anladım ama bilgisayarda problem olsa modemdeki adsl ışığı yanar kaldıki o bilgisayardan bağlanamasam başka bilgisayardan bağlanırım ayrıca evimde 3 modem 5 splitter var ttnet sağolsun.d-smart nete geçmeyi planlıyorum

Benim de vardı öyle sorunlarım. Aynen arıyorsun arıza kaydı alındı diyor sonra bir daha bize dönmüyorlar. Tekrar arayacaksın: "kaç gün oldu böyle şey mi olur" gibisinden biraz çıkışacaksın öyle hallediyorlar :)

Emip

Emip

Üye
bide ttnetin kaplumbağa gibi hızı var milleti kazıklıyolar ben bırakmaya çalışıncada 300 lira falan istiyolar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bide ttnetin kaplumbağa gibi hızı var milleti kazıklıyolar ben bırakmaya çalışıncada 300 lira falan istiyolar

Ben internet bağlantımı 8 MB Adil Kullanım Kotalı'dan Adil Kullanım Kotasız (60 TL'likten 120 TL'liğe) yükselttim fakat daha sonra hızımı düşürmek istedim fakat düşmedi. Sistemde hata var dedi müşteri hizmetleri. Daha sonra mecburen bağlantımı iptal ettim. 270 TL toplam ceza ödedim.

Hakkımı helal etmedim :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
gel nisan ayı gel sözleşme ozaman iptal olcak

GT-I9100 mobilden yazılmıştır.

lemaynak

lemaynak

Üye
YENİ BAĞLATTIM artık ne yapalım oturduğum yerde bi bu vardı kablolu.
superonline gelirse direkt iptal ederim...

paradox07

paradox07

Üye
Şikayetçiyim.parayı hizmetten değil de milleti soymaktan kazanıyorlar.

Üst Alt