Galaxy Ace Yükseltmeli miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RNK26

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Yükseltmeli miyim ?
Telefonun sürümü 2.3.6 Evimde wi-fi var Eğer bir üst sürümü varsa yükseltmeli miyim ?

droido xx

droido xx

Üye
Keyfine kalmış bişeydir bu :D

İstersen 4.0 romunu yükleyebilirsin :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ICS yi ben tavsiye etmem de yani Ace ye geldi mi ki hem :D

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
en son o sürüm deil mi zaten

droido xx

droido xx

Üye
benim eski tel gioydu ona 4.0 yüklemiştim ace dede var :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ace için son sürüm o zaten :hmmm Eğer değişiklik istiyorsan ICS Romunu yükleyebilirsin ama bence bırak şuanki halinde kalsın ;)

droido xx

droido xx

Üye
CyanogenMod'da yükleyebilirsin oldukça stabildir :oke:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sen Rom atmışsındır ama :D ICS Romu vardır Ace için ama tavsiye etmem ben benim s2 de bile boş ram 350 felan kalıyor :zzz:

Katılıyorum :oke: Nedense bu konuya mesaj attıkça atasım geliyor :ehe

droido xx

droido xx

Üye
Bizdeminden beri ondan bahsediyoz ya :ah

zaten aceye daha güncelleme gelmedi gelmez de ics romu çok da stabil değil 2.3.6 da kalmasının zararı yok isterse 2.3.7 yapabilir keyfe kalmış bişey ayrıca bazı cutom romlarda ram daha çok boş kalıyo :oke:

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Sen Rom atmışsındır ama :D ICS Romu vardır Ace için ama tavsiye etmem ben benim s2 de bile boş ram 350 felan kalıyor :zzz:

yav bu android de ne var böyle bu kadar ram yiyor? yoksa windows 7 gibi superfetch özelliği mi var?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

yav bu android de ne var böyle bu kadar ram yiyor? yoksa windows 7 gibi superfetch özelliği mi var?

Yazarken biraz aceleye getirmiş Google Amcamız.JB ile baya düzelecek ama bence yinede bir IOS, bir Wp kıvamına gelmez.

• Beğen
droido xx

droido xx

Üye
Yok ya :D

Arkaplanda sürekli çalışan uygulamalar filan çok tabi kullandığın roma da bağlı ;)

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yok ya :D

Arkaplanda sürekli çalışan uygulamalar filan çok tabi kullandığın roma da bağlı ;)

Rom atsanda yinede bir IOS bir Wp kıvamına gelemiyor ama :kotu: Yani şimdilik öyle ileride ne olur bilinmez.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Yazarken biraz aceleye getirmiş Google Amcamız.JB ile baya düzelecek ama bence yinede bir IOS, bir Wp kıvamına gelmez.
Android'e diyoruz ya kodu bozuk diye.Abartıldığı kadar olmasa da böyle.En azından Linux tabanlı gösteriliyor ama ben sana şöyle söyleyeyim kardeşim Android Linux'un kırpılmış hali..Ama aslında önemli olan bu çekirdeğin üstünde çalışan Dalvik dir..Sanal makina bir deyim ile..Java'yı biliyoruz değil mi bir sistem ne istiyorsak karışık halde sunuyor..İşte Dalvik de böyle bir şey yok direk çekirdekten kullanılmadığı için Dalvik kullanılıyor ki bu sistem de Java kodlarını kendisine göre uyarlıyor..Bir neyi ayırıyor parçalar halinde türlerini..
Bizim bu dediğimiz iOS'u da sorarsan aslında bir iOS'a Linux diyoruz ama hiç Linux ile alakası yok..iOS dediğimiz sistem macOSX in düzenlenmiş yani uyarlanmış halidir..macOS X de aslında bir Linux değildir kardeşim..
Umarım anlatabildim neden Android kodu bozuk.

• Beğen
droido xx

droido xx

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...