Mezar kazamıyorum :züü: :hmmm
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Yazı pek yazamıyorum Genişletmek için tıkla ... tabii tükenmissindir sen o kadar yazı yazmaya
MasteLaa' Alıntı: Yazı pek yazamıyorum Genişletmek için tıkla ... tabii tükenmissindir sen o kadar yazı yazmaya
StunnerDead Üye TransformerS34' Alıntı: Hayırdır ne oluyor birşey demedim ki Genişletmek için tıkla ... ya bırak git. bi nasılsın mahir napıyon nörüyon konuşamıyok felan bi hal hatır sormadın takmıyon
TransformerS34' Alıntı: Hayırdır ne oluyor birşey demedim ki Genişletmek için tıkla ... ya bırak git. bi nasılsın mahir napıyon nörüyon konuşamıyok felan bi hal hatır sormadın takmıyon
doctorrr Üye kol@j' Alıntı: kaç zamandır gececilere takılmıyordum adam akıllı şöyle bir kapı çalayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi hoşgeldin
kol@j' Alıntı: kaç zamandır gececilere takılmıyordum adam akıllı şöyle bir kapı çalayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi hoşgeldin
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: ya bırak git. bi nasılsın mahir napıyon nörüyon konuşamıyok felan bi hal hatır sormadın takmıyon Genişletmek için tıkla ... Kuzum insanlar yemek bekliyor
StunnerDead' Alıntı: ya bırak git. bi nasılsın mahir napıyon nörüyon konuşamıyok felan bi hal hatır sormadın takmıyon Genişletmek için tıkla ... Kuzum insanlar yemek bekliyor
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: elime bir geçersen ümüğünü sıkarım senin. adam mısın sen? Genişletmek için tıkla ... aha
MasteLaa' Alıntı: elime bir geçersen ümüğünü sıkarım senin. adam mısın sen? Genişletmek için tıkla ... aha
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum insanlar yemek bekliyor Genişletmek için tıkla ... aşçıbaşı mıyım ben
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Fatih hiç selam vermiyorsun kuzu küs müsün Genişletmek için tıkla ... Ben san hoş geldin Ege dedim de sen cevap vermedin
15097' Alıntı: Fatih hiç selam vermiyorsun kuzu küs müsün Genişletmek için tıkla ... Ben san hoş geldin Ege dedim de sen cevap vermedin