Samsung, Android 4.1 Jelly Bean alacak cihazlarını tarihleri ile duyurdu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye

Galaxy S'e zaten ics gelmediğini öğrendiğim anda Samsunga aklıma ne kadar küfür geldiyse etmiştim.şimdi ise sadece rezalet satış politikasını izliyorum :zzz:

Custom daha iyi zaten dert etme :D bende olsaydı umrumda bile olmazdı

PriZm

PriZm

Üye

Custom daha iyi zaten dert etme :D bende olsaydı umrumda bile olmazdı

Custom rom tabi daha iyi.ama birde şöyle bir durum var.

Driverları kör güzle en baştan yazmakmı daha mantıklı yoksa önceden olanı daha çok optimize etmekmi?

TheMadness

TheMadness

Üye

Custom rom tabi daha iyi.ama birde şöyle bir durum var.

Driverları kör güzle en baştan yazmakmı daha mantıklı yoksa önceden olanı daha çok optimize etmekmi?

En baştan yazmak bence :D

nofear3458

nofear3458

Üye
sony ne yapıyor acaba ondanda iyi haberler bekliyoruz.

osicik

Üye
arkadaşlar ne gelmesine net tarih veriyorlar nede alıp almayacağıyla ilgi net bilgiyok olsada yeni ürünlerin satışı için kıvırma yapabilirler ama sağolsun üstadlar her türlü custom romlarla hallediyor işi ilgilenmeyenin pek telefona ilgisi yoktur zaten ilgilenen her türlü aşar o sorunu en az 5-6 jelyban yükledim ama şimdilik daha gelişmesi lazım gene ics ye döndün.. yani üzülecek bi durum yok üstadlar samsungun mühendislerinden bile iyiler...:ehe

Xelord

Xelord

Üye
Ya vardı ya 2011'lere gelecek denmişti.

Takvim yok, tam olarak gelecek de demediler. Önce feysbuk üzerinden "gelmeyecek" dendi. Sonra blogdan bu haberin yanlış olduğu duyuruldu ve "üzerinde çalışıyoruz" dendi. Ama bem de büyük bir hevesle bekliyorum.

emrelives2

Üye
ben note 2.3.6 ile devam edeceğim. gayet memnunum

SilentOne

SilentOne

Üye
note ye 4.0.4 geldi aga

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gelecek çok hızlı gelecek :eller:

avcitalip

avcitalip

Üye
4. çeyrek derken 2012 nin 4. çeğreğidir inşallah :ehe

yasinzz

Üye
ya zaten iyi 4 tane teli vr samsungun s2 ,note ve s3 , note 2

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Ona ics'de gelmedi deme?

Aynen o da gelmemişti. Ama şimdi onu atlayarak jb güncellemesi gelecek diye birşey söylendi almanyanın face sayfasından bekliyorum söylenen ocak ayını. Gelmezse '............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt