Samsung Galaxy Wonder vs Huwaei Honor

Sponsorlu Bağlantılar

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder vs Huwaei Honor
arkadaşlar 3 hafta içinde bu telefonlardan birini alacam fakat abim bana ısrarla wonder al diyor şekil olarak falan honor daha çok hoşuma gidiyor sizce hangisini alıyım abim wonder al daha iyi diyor ama neresi daha iyi anlamış değilim birkere kamerası 8MP

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kim demiş alınmaz diye :hmmm

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
kimse ama kötü yanları nedir?

avcitalip

avcitalip

Üye
Kim demiş alınmaz diye :hmmm

Fatih bu benim dengesiz kardeşim kusura bakmayın arkadaşlar dün müydü ondan önceki gün müydü ne maxipro 5 mi wonder mı diye maxipro bunun daha çok hoşuna gitti nedense wonder ı almamak için sebep arıyor halbuki anlamadı nedenini :ehe neyse ben ilgilenirim onunla konu kilitlenebilir !

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
konuya buradan devam yeni konu açmaya gerek duymadım :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MAxipro 5 satışı durduruldu yahu bir de Wonder daha üst düzey onu al :ehe

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Sen wonder al :good: :)

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
MAxipro 5 satışı durduruldu yahu bir de Wonder daha üst düzey onu al :ehe

iyide Fatih abi özellikleri aynı ikisininde abim öyle demişti yani birde 4.0 ics desteği var wonder ın sadece gb desteği var maxipro5 in gerçek adı honor zaten honor adıyla alacağım gidip maxipro5 olarak almıyacağım birde kamerası 8MP

genel anlamda özellikleride daha iyi neden wonder diyorsunuz bana :off:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
internette izlediğim kadarıyla maxi5in oyun performansı tuhaf bir şekilde mükemmel sadece wonder değil neo v yi falanda geçiyor gibi videolarda :hmmm link atarım isterseniz

avcitalip

avcitalip

Üye
iyide Fatih abi özellikleri aynı ikisininde abim öyle demişti yani birde 4.0 ics desteği var wonder ın sadece gb desteği var maxipro5 in gerçek adı honor zaten honor adıyla alacağım gidip maxipro5 olarak almıyacağım birde kamerası 8MP

genel anlamda özellikleride daha iyi neden wonder diyorsunuz bana :off:

herşeyden önce wonder samsung huwaei ise daha dün Türkiye'ye girmeye başladı...

avcitalip

avcitalip

Üye
internette izlediğim kadarıyla maxi5in oyun performansı tuhaf bir şekilde mükemmel sadece wonder değil neo v yi falanda geçiyor gibi videolarda :hmmm link atarım isterseniz

android'in kendi arayüzü var wonder'da Touchwiz var performansı birazda olsun etkiliyen birşey bu bence :ehe

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
    Konu Sahibi
bir video koyarsan berki beni anlarlar.:megafon:

avcitalip

avcitalip

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
peki bu çocuğa ne almamızı önerirsiniz bütçe belli neo v diyeceksiniz %90 ınız ama neo v çok radyasyon yayıyor ve kardeşim onun tipini beğenmiyormuş :ehe
İstediği telefonu alsın yahu boşver o da çok iyidir hiç değilse OC li değil Maxi pro :ehe

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
gmnlünden ne geçiyorsa onu al ama şimdi şahin le bmw aynı yakın özeliklerde arabalar çıkartsa hangisi daha kaliteli olur bi düşün ;)

biraz saçma oldu ama :D

videoyuda şuan arıyorum