Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera minim çalışmıyo :( yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Opera minim çalışmıyo :( yardım
Herhangi birşeye bağlanmaya çalışıyorum baglanilamıyor ağ ayarları gözden geçir diyo yarım saat önce kullanıyordum çalışıyordu telefonu kapattım açtım düzelmedi ne yapmam gerekiyo
arkadaşın dediğini yap opera linki kullan, kaldırıp tekrar yükle, yinede olmazsa başka uygulamadan dene bakalım olacakmı.
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Operayı kaldırdım yeni baştan kurdum yine bağlantı hatası veriyo opera mobil çalışıyo mini çalışmıyo anlamadım gitti varmı fikri olan yada daha önceden bu sorunu yaşayan ben ilk defa karşılaşıyorum
yaren_dede
Üye
sorun bendede var ama şuan opera mini firefox ile giriyorum onda sorun yok
ecel54
Üye
opera moblie ile m.opera.com'a gir son sürüm opera miniyi yeniden indirip kur
yaren_dede
Üye
hem mini hemde next çalışmıyor düzelir heralde düzelmezse bakarız artık
furkan5800
Üye
Oupeng de sorun yok operamini ve next sorunlu ama ben beleş kullanıyordum sizde normaldede mi sorun var
yaren_dede
Üye
benim ücretli bağlantı var ama opera hata veriyor
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Tüm opera miniler sorun var galiba yüz defa sildim kurdum yok abi bana misin demedi opera mobil çalışıyor ama en ilginci kardeşim deki opera mini çalışıyo
symbian.forever
Üye
oupeng kullan.
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Ona bakayım bi
furkan5800
Üye
uğur haklı
kirman32
Üye
bende de aynı sorun oldu bende kaldırdım . Bir alt sürümünü yükledim yine olmadı komple sildim .
Malamadrı
Üye
Konu Sahibi
Içine ettiler anlaşıldı bende telefon mu bozuldu diye az kalsın fırlatacaktım