Opera minim çalışmıyo :( yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
oupengi kurdum çalışıyor :)

- - - Eklendi - - -

6.7 versiyonunu kurdum iyi mi beyler

Gs19o5

Üye
sorun operada beyler

lgkg300

lgkg300

Üye
evet arkadaş doğru söylüyor androidte de durum böyle ama opera mobile ile bağlanıyor.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
oupeng yasaklı sitelere girmiyor :(

larten123

larten123

Üye
Sanırım sorun serverlarda

outofdark

outofdark

Üye
evet aynı sorun bende de var sabahtan beri uğraşıyorum bi kaldırıyorum bi siliyorum opera'yı ama sorun oupeng ve opera mobilede yok(eğer operayı kaldıracaksanız opera link kullananın ama kaldırmanın bi faydası yok):)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
opera next düzeldi bende puan next kullanabiliyorum

_RYUK_

_RYUK_

Üye
vodafonenun opera minisi ve opera mobile ben de çalışıyor fakat opera 7v e opera mini next çalışmıyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
5 dakika sürdü çalışması yine hata veriyor, çalışma var heralde düzelir umarım bir süre sonra

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
çalışıyor da birşeye bağlanmaya çalışıyorum içerik operatör tarafından engellendi diye yazı geliyo bunda ki sorun ne

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ayarlara bir bakıyım bende sorun yok

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
valla içerik operatör tarafından engellendi yazısı geliyo birşeye bağlanmak isteyince

- - - Eklendi - - -

tamamdir hallettim dostum

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
programı kurduktan sonra ağ testi yapmayınca interneti bağlamıyo bir defalıgna mahsus ağ testin den geçireceksin tamamdir oldu next den yazıyorum şimdi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sorunun o olduğunu sanmıyorum çünkü bağlantı sağlanıyor zaten, ağ testi yapıncada bağlantı etkin diyor ama işe yaradıysa doğrudur

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
programı kurduktan sonra hiç bir ağ bağlamadı boş kutu gibi duruyordu ağ testi yaptım hemen bağlantı istedi bence bu durumda bu uygulanıyo bana kalırsa

sanal_deli41

Üye
Bağşlantı testi başarılı olmasına rağmen opra mini next çalışmıyor.

Sorunu çözen arkadaşlar yazarsa seviniriz.

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Babacanlar opera mini 7 kullanıyorum.2 gündür aynı sorun bendede var sorun opera da geçici olarak servis dışı kimse ayarlarından oynamasın en kısa zamanda düzelecektir:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt