bM^XtrEmE RAM (D) c5-03 SANAL RAM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
bM^XtrEmE RAM (D) c5-03 SANAL RAM

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalıştığım ram politası çalışmamı sonunda sonlandırdım
bM^XtrEmE RAM (D) c5-03 SANAL RAM sayesinde D sürücünüz telinizin sanal ramı olarak çalışacak ve ram yetmeme sorunu ortadan kalkacaktır... ROF2 ye atacağınız bu mod başlangıç Ram değerinizi 65 MB yapacak ve stabil olarak 55 mB de çalışacaktır..

WEB açıkken kalan ram 45 mB.. flasH EV EKRANLARINDA kalan 53 Mb :)

Bi Teşekkürü Çok görmeyelim :)

Not: RM 697 C5-03 içindir BAŞKA tele olurmu diye sormayıNNN.. Ve FLASH ÖNCESİ hafıza kartınızı temizleyin gerçek değerlere ancak o vakit ulaşabilirsiniz..

Buyurun Link :

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Konu sence doğru yerdemi ? Ve D: sürücüsü zaten ram nasıl sanal ram yapıyorsun ? Asıl ram nerde ?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Konu sence doğru yerdemi ? Ve D: sürücüsü zaten ram nasıl sanal ram yapıyorsun ? Asıl ram nerde ?
konu doğru yere taşınır o sorun değil :D D sürücüsünde 40 mb boş alan var ben o boş alanı kullanıyorum C5-03 ün 128 mb ram inin o kullanamadığımız kısmını kullanabiliyorum artık diyelim :D bi diğer deyişle asıl ram içinde sanal ram modülü oluşturma temeline dayanıyor..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Senin anlattığın :
konu doğru yere taşınır o sorun değil :D D sürücüsünde 40 mb boş alan var ben o boş alanı kullanıyorumC5-03 ün 128 mb ram inin o kullanamadığımız kısmını kullanabiliyorum artık diyelim :D bi diğer deyişle asıl ram içinde sanal ram modülü oluşturma temeline dayanıyor.

Benim anladığım :

sjfglşkgşlfösşlmfşlsfsdjkşsldfmdlşskm​

Kısa tabirle hiç bişey anlamadım :D

- - - Eklendi - - -

Bi saniye asıl ram 128 MB tamamda, zaten o kullanamadığın yeri sistem kaplıyor. Kafam çok karıştı.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Senin anlattığın :
konu doğru yere taşınır o sorun değil :D D sürücüsünde 40 mb boş alan var ben o boş alanı kullanıyorumC5-03 ün 128 mb ram inin o kullanamadığımız kısmını kullanabiliyorum artık diyelim :D bi diğer deyişle asıl ram içinde sanal ram modülü oluşturma temeline dayanıyor.

Benim anladığım :

sjfglşkgşlfösşlmfşlsfsdjkşsldfmdlşskm​

Kısa tabirle hiç bişey anlamadım :D

- - - Eklendi - - -

Bi saniye asıl ram 128 MB tamamda, zaten o kullanamadığın yeri sistem kaplıyor. Kafam çok karıştı.
sistem temel dosyaları z de muhafaza ediyor ram çalışan uygulama kadar iş görüyo normal hali bize boş 40 mb falan veio işkence oluyo kullanıcılara yaptığım anlayacağın şekilde kalan ramı baba baba kullanmasını sağlıyorum :D 40 mb çalıştırmadığı bi bölümü var oraya aktive edemediğim için orayı sanal ram yaptım :D güzelde oldu c5 kullanıosan bi dene farkı göreceksin :D

fikrizabit

Üye
nereye atıcaz bunu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ooo senin daha bilmediğin çok şey var :D Sistem temel dosyaları Z:'de ama sistem nasıl çalışıyor. ? Ekran nasıl çalışıyor ? Nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok karışık. Ram'in yaklaşık 68 MB'ını sistem oluşturuyor.

• Beğen
Tepkiler: Erdem_-_AKBULUT
Del Rey

Del Rey

Üye
Yalnız telefon D'nin kullanabildiği tüm alanı kullanabiliyor. Kullanamadığı alanlar da Symbian işlemlerine ayrılıyor.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Ooo senin daha bilmediğin çok şey var :D Sistem temel dosyaları Z:'de ama sistem nasıl çalışıyor. ? Ekran nasıl çalışıyor ? Nasıl anlatacağımı bilmiyorum çok karışık. Ram'in yaklaşık 68 MB'ını sistem oluşturuyor.
bence bi fırsatın olursa dene farkı göreceksin :D

- - - Eklendi - - -

Yalnız telefon D'nin kullanabildiği tüm alanı kullanabiliyor. Kullanamadığı alanlar da Symbian işlemlerine ayrılıyor.
malesef kullanmıyor deneyin görün diyorum çok zor değil

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
C5-03 kullanmıyorum :) Ama dosyaları indirip bakıcam :)

- - - Eklendi - - -

Erdem abim anlatmış benim anlatmaya çalıştığımı :) Çok karmaşık bi durum.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 kullanmıyorum :) Ama dosyaları indirip bakıcam :)

- - - Eklendi - - -

Erdem abim anlatmış benim anlatmaya çalıştığımı :) Çok karmaşık bi durum.

dostum ben kendi cfw m de kullanıyorum şuan wenn açıkken ram 45 mb flash live ekranlarda bile 53 ün altına düşmedim hata payım varsa kusura bakmasın kimse dileyen kullanabilir seçim size kalmış arkadaşlar

wal

Del Rey

Del Rey

Üye
malesef kullanmıyor deneyin görün diyorum çok zor değil

Sanırsam senin kullanmıyor dediğin alan, X-Plore veya başka bir dosya yöneticisiyle girip D sürücüsünü görünebilir yapıp sonra da boşa bakmak.

Onun görünmesi çok doğal, o boş RAM. RAMblow'daki değerle hemen hemen aynı olduğunu göreceksin.

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Sanırsam senin kullanmıyor dediğin alan, X-Plore veya başka bir dosya yöneticisiyle girip D sürücüsünü görünebilir yapıp sonra da boşa bakmak.

Onun görünmesi çok doğal, o boş RAM. RAMblow'daki değerle hemen hemen aynı olduğunu göreceksin.
hayır hex le görüyorum ben bu alanı.. dene bak dostum yaklaşık 20 kasan ugulamada bile kalan boş ram 27 mb farkı gör

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

- - - Eklendi - - -

Resimleri ben şimdi çektim. öyle çok uygulama açmaya yeticek kadar program yok telefonumda ama en çok ram yiceklerin hepsi açık diğerleri pek yemiyor zaten

erdemsazak

Üye
mod yapmayı bilmeyen benim gibi vatandaşlar ne yapcak peki :) en iyisi mi sen bunu da bizim için hazır hale getir bizde indirip flaşlayalım ve sana hayır duası edelim :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
nfe ile rofs2 yi açcan bunu içine kakcan
Tekrar paketleyip flaşlıcan :oke:

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
mod yapmayı bilmeyen benim gibi vatandaşlar ne yapcak peki :) en iyisi mi sen bunu da bizim için hazır hale getir bizde indirip flaşlayalım ve sana hayır duası edelim :)

Nokiacooker ile rof2 aç içine salla gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt