vodafone beni şaşırttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
vodafone beni şaşırttı
Gecen hafta Vodafone geçtim telefon çekmiyordu bir o kadar kızdım Vodafone'a sitem ettim şimdi ise 2G yi geçtim 3G bile çekiyor hatta sadece Vodafone'nun 3G'si çekiyor bunu hemen nasıl yaptılar yaşadığım yerde koy yani küçücük bir yer 3G beklemiyordum :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar ya bu vodafone bazılarına ramazana özel 15 günlük 1gb internet paketi vermiş bana hala msj flan gelmedi. acaba gelirmi ? ayrı konu açmak istemedim ksruma bakmayın :) cevap yazarsanız sevinirim :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
banada mesaj gelmedi. Ama herhalden hiç internet paketi almayanlara veriyorlar. Internete teşvik için. Bilemiyorum. Vodafona sormak gerek

ahmetay74

ahmetay74

Üye
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Benimde ablama geldi o da yeni almıştı hattı bana gelmedi zaten bende sinirsiz var

- - - Eklendi - - -

Benimde ablama geldi o da yeni almıştı hattı bana gelmedi zaten bende sinirsiz var

Bayanlara özelmidir nedir :)

larten123

larten123

Üye
Telefonu internete uygun olup da uzun müddet internet kullanmayanlara verdiler.

mehmet17896

Üye
Gecen hafta Vodafone geçtim telefon çekmiyordu bir o kadar kızdım Vodafone'a sitem ettim şimdi ise 2G yi geçtim 3G bile çekiyor hatta sadece Vodafone'nun 3G'si çekiyor bunu hemen nasıl yaptılar yaşadığım yerde koy yani küçücük bir yer 3G beklemiyordum :)

nasıl gectin 2G ye kardeş lütfen yardımcı olur musun benim telde çekmiyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
nasıl gectin 2G ye kardeş lütfen yardımcı olur musun benim telde çekmiyor

2G ye geçiş için herhangi bir şey yok telefonunuzda çift mod varsa çekim alanınıza göre 2G-3G şeklinde otomatik çekim sağlar ama 3G yi kapatırsanız zorunlu olarak lokasyonunuza göre 2G çekimi sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt