android telefon öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
android telefon öneri
android 2.2ve üzeri olsun işlemci 600 mhz ve üzeri ram da iyi olsun gpu da olsun bide telefonun boyutu küçük olsun galaxy mini kadar falan fiyatta 300-500 arası olsun

Kerim.

Kerim.

Üye
İyi ram,iyi gpu 300-500:tl: :no: zor bulursun

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
neden ki mesela galaxy mini var ama onun dışındakileri aryom ben

Kerim.

Kerim.

Üye
Galaxy mininin rami ve gpusu iyi değilki

- - - Eklendi - - -

Ama mesela 550tlye nokia 603 var.o da güzell telefon

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
mini nin rami ve gpu su iyi değil ama ben tipini Çok beğeniyom çoğu oyunu da açıyo

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc wildfire s'e bi bak derim :good:

andezitt

andezitt

Üye
o paradaki androidlerden pek bişey bekleme derim ben. bençe 603 al 550tl daha mantıklı ve güzel telefon. android aldın mı en az 700tl olması lazım.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Gio var 430 TL civarı :) özelliklerini pek bilmiyorum ama güzel telefon yani :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hayır Android alma bu fiyata.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pişman olursun o fiyata android cihaz alırsan

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
kaanslmz

kaanslmz

Üye
galaxy y olabilir

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bide ben şimdi alamam böyle 2 3 yıl piyasada olabilecek bir tel olsun çünkü sınava hazırlanıyorum

- - - Eklendi - - -

bide ben şimdi alamam böyle 2 3 yıl piyasada olabilecek bir tel olsun çünkü sınava hazırlanıyorum

droido xx

droido xx

Üye
MasteLaa herzaman yazıyosun ucuz android alma diye çok haklısın kardeşim :oke:

Giriş Seviyesi telefonlardan hayır göremezsiniz ;) Android'e yeni iseniz bile ucuza kaçmayın 500 tlye nokia c5-03 al
O fiyata android kafi gelmez sana :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

Bir dakika anlamadım şimdi sen telefonu şu sıralarda almayacak mısın ? Ayrıca bırak o fiyatı 1300-1400 TL'lik Android cihazların bile 2 yıl desteği yokken onun nasıl olsun.Şimdiden destekleri bitmiş modeller olacaktır onlar...

amcalu1

amcalu1

Üye
sony ericsson live with walkman bak 1ghz işlemci 512mb ram android4.0 bile alıyor telefon ucuz olması lazımdı

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi

Bir dakika anlamadım şimdi sen telefonu şu sıralarda almayacak mısın ? Ayrıca bırak o fiyatı 1300-1400 TL'lik Android cihazların bile 2 yıl desteği yokken onun nasıl olsun.Şimdiden destekleri bitmiş modeller olacaktır onlar...

tmm o zaman bende 2 sene sonra yine aynı bu konu gibi bir konu açıcam ozaman önerirsiniz

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iki yil sonra buluşmak uzere konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...