Cepnetle pc'den nasil hizli surf yapilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Cepnetle pc'den nasil hizli surf yapilir?
VODAFONE CEPNET'İ 3G MODEM VEYA TELEFONUNU MODEM OLARAK TANITIP PC ÜZERİNDEN GİRENLER İÇİN, NASIL DAHA HIZLI SURF YAPILIR, VERİLEN HIZ NASIL DAHA VERİMLİ KULLANILIR ONUNLA ALAKALI BİLGİLER VE EKLENTİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN BU KONUYU AÇTIM.

Öncelikle Google Chrome kullanın ve aşağıdaki eklentileri kurunuz.

AdBl0ck- Çoğu reklamı engeller, gereksiz reklamlardan kurtarır.

AdbL0ck Plus - Reklam engelleyici, mutlaka kurulası.

FastestChrome - Browse Faster - Sayfaların hızlı yüklenmesini sağlar, diğer sayfalara geçişleri kolaylaştırır.

FlashBlock - Animasyon, flash içerikli reklam, banner vb. şeyleri engeller, sayfaların hızlı yüklenmesini kolaylaştırır.

FB Photo Zoom - Facebook'ta resimlere tıklamadan resimlerin önizleme yöntemi ile gözükmesini sağlar, resim açılsın diye bekleme derdinden kurtulmuş olursunuz, oldukça pratik kullanışlı bir eklentidir.

Do Not Track Plus - Sizi reklamlardan koruyan ve sitelerin 4 kat daha hızlı açılmasına sebeb olan yazılım diyebiliriz.
Analistler, son dönemde yaşanan gizlilik ihlallerinden giderek endişe duymaya başlayan internet kullanıcıları için çözüm niteliğinde bir eklenti öneriyor: Do Not Track Plus.
Internet Explorer, Firefox, Chrome ve Safari’de çalışan yazılım, çerezlerin önüne geçiyor. Eklentinin aynı zamanda sayfa yüklenme süresini dört kat hızlandırdığı öne sürülüyor.

Youtube comment blocker - Youtube'daki yorumları engeller, youtube'un açılışını hızlandırmaya yarar.

SpeedFox: Mozilla Firefox hızlı bir tarayıcı olmasına rağmen üzerinde tuttuğu profil kayıtları sebebiyle bir süre sonra yavaşlamaya başlar. Özellikle açılış sırasında bekleme süreniz giderek artmaya başlar. Database'in parçalanmasından kaynaklanan bu problem günden güne işlemleri yavaşlatır. SpeedyFox yer imleriniz ve şifreleriniz gibi kişisel kayıtlarınıza zarar vermeden Mozilla Firefox tarayıcınızı hızlandırır.

Kurulum gerektirmeyen bu ücretsiz program ile tek tıklama ile Firefox tarayıcınızı 3 kat hızlandırabileceksiniz. Firefox'un kullandığı SQLITE databaseleri pek çok ayarı kaydederken bir süre sonra şişmeye başlar. SpeedyFox bu verileri herhangi bir kayba sebep olmadan birleştirir. Tarayıcı kullanma sıklığınıza göre programı 1-2 haftada bir kez kullanabilirsiniz. Program Chrome ve Mozilla Firefox ile uyumludur arkadaşlar, bilgilerde hep mozilla ismi geçiyor ama chrome'dada uyumluluk göstermektedir program.

indirmek için;

Yukarıda yer alanları yaptıktan sonra aşağıdakileri yapalım.

DNS AYARINIZI;

8.8.8.8
8.8.4.4

yapınız.

başlat/çalıştır/msconfig yazın BAŞLANGIÇ sekmesine gidin, virüs programı hariç arka planda çalışan programları kapatınız.

Daha iyi optimizasyon için; Advanced SystemCare 5 programının sürümünü bulun, çok işe yarayan bir program açıkcası. (isteyene msn üzerinden yollayabilirim, pm ile iletişim kurunuz.)

ONSPEED programınıda kullanıyorum ayrıca, sayfaları ve sayfalarda yer alan görselleri sıkıştırıyor ve daha hızlı yüklenmesine olanak sağlıyor. ( sürümü mevcut özelden yollayabilirim bu programıda, program hakkında detaylı bilgi almak için onspeed diye aratın, sitelerde açıklamaları var programın, ama sürümünü bulmak imkansız, çünkü parayla satılıyor.) ONSPEED hakkinda daha detaylı bilgi almak icin; adresini ziyaret edin arkadaslar, a'dan z'ye anlatmis site.

+ Daha önce sık girdiğiniz sitelerin daha hızlı açılmasını istiyorsanız, chrome'daki ingiliz anahtarına tıklayın, ayarlara giriniz, sonra "geçmiş" diyin, ve tarayıcı geçmişini temizleme kısmındaki "önbellek" tikini kaldırın, bunu yapmamızın amacı -> daha önce girdiğiniz sitelerdeki veriler önbelleğe kaydedilir, tekrar aynı siteye girdiğinizde sunucudan değilde bilgisayarınızdan yüklenir veriler, buda sık girdiğiniz sitelerin hızlı açılmasına sebep olur. Bunu mutlaka yapın tavsiye ederim. Ayda 1 kez önbelleği temizlemeniz fazla şişkinliği önler ve problem olmaz.

ŞİMDİLİK BU KADAR, YENİ ŞEYLER OLDUĞU TAKDİRDE EKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, tinasoft ve Amaru Shady

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Güzel bir bilgilendirme olmuş hocam emeğine sağlık...ben nokia 6300 ı modem yapıp nete o şekilde bağlanıyorum.dns ayarını nasil yapacz hocam.

lance.lot

lance.lot

Üye
nokia701 var.. Nasıl teli modem olarak kullanabilirim ?

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bir bilgilendirme olmuş hocam emeğine sağlık...ben nokia 6300 ı modem yapıp nete o şekilde bağlanıyorum.dns ayarını nasil yapacz hocam.

Hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsan ona göre google'da aratarak bulabilirsin

Örneğin; Windows Xp dns değiştirme, Win 7 Dns değiştirme şeklinde aratırsan nasıl değiştirildiğini görebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
15097

15097

Üye
Bilgiler için sağol.Lazım olursa telefonu modem olarak kullanırım :oke:

resit ferhat

Üye
üstat bende 5800 var ama modem olarak bağlayamıyorum.. Bilgisayarda ayarlara giriyorum oradan bağlantı ayarlarına giriyorum oradanda bir iki ayar yapıyorum ama telefonu bilgisçyar .görmüy... Daha önce samsung vardı ondan caglayıyordum...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
üstat bende 5800 var ama modem olarak bağlayamıyorum.. Bilgisayarda ayarlara giriyorum oradan bağlantı ayarlarına giriyorum oradanda bir iki ayar yapıyorum ama telefonu bilgisçyar .görmüy... Daha önce samsung vardı ondan caglayıyordum...

Arkadaş yukarda da anlatmış ister (bluetooth veya kablo ile) nokıa pc suite modunda bağla. Nokia suite'i aç ve internete bağlanı seç. böyle yaparsan görmemesine imkan yok.

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler arkadaşım bana özelden sıkştırma pro yu gönderirmisin şimdiden teşekkürler [email protected] genel bilgilerle birlikte

larten123

larten123

Üye
Güzel bilgiler için:tşk:

Fantastik20

Fantastik20

Üye
bağlana tıkladığımda az bekliyor ondan sonra şebeke bağlantısı kurulamadı diyor nden olabilir?

plusnettr

plusnettr

Üye
Biraz daha strabil DNSleri ben Turkcell Vınn 3G ile kullanıyorum,

193.140.100.210
193.140.100.220

DNSler oldukça strabil ve bir çok yasaklı siteye de sorunsuz erişim sağlıyor.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Konu sahibinden belirttiği programları özelden istedik ama daha kimseye dönüş yapmamış. |-)

plusnettr

plusnettr

Üye
Konu sahibinden belirttiği programları özelden istedik ama daha kimseye dönüş yapmamış. |-)

Verilen programların büyük kısmı Google Chrome eklentisi tarıyıcı kurulduktan sonra marketinden indirilebilir. Diğer uygulamalara bakayım bende bulursam eklerim ;)

kabasakal482

Üye
avea 1gb haftalık 9 tl hızdan bunalanlara tavsiye hızda 10 katı

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Verilen programların büyük kısmı Google Chrome eklentisi tarıyıcı kurulduktan sonra marketinden indirilebilir. Diğer uygulamalara bakayım bende bulursam eklerim ;)

Google Chrome eklentilerini kurdum da arkadaşın belirttiği Onspeed programını bulamadım sadece.

plusnettr

plusnettr

Üye

Google Chrome eklentilerini kurdum da arkadaşın belirttiği Onspeed programını bulamadım sadece.

Yukarıdaki linkten 5.0.181 sürümü ***** indirebilirsiniz. Onun haricinde bu uygulama ücretli bir uygulama imiş. 69 lira gibi bir bedeli var.

Bu arada burdan sorayım avatarınızdaki kim?. :ehe Hep unutuyorum

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

Yukarıdaki linkten 5.0.181 sürümü indirebilirsiniz. Onun haricinde bu uygulama ücretli bir uygulama imiş. 69 lira gibi bir bedeli var.

Bu arada burdan sorayım avatarınızdaki kim?. :ehe Hep unutuyorum

:tşk: Avatarı herkez soruyor Amelie die biri işte :ehe

plusnettr

plusnettr

Üye

:tşk: Avatarı herkez soruyor Amelie die biri işte :ehe

Amelie hmm tahmin etmiştim filmi de vardı sanırım. Bir de Fransız sanatçı var Alizeé ona da benziyor. Ben daha çok onun hastasıyım :D Gerçi bu da Fransızmış.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt